Ga naar inhoud

Ayk96

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ayk96's prestaties

  1. Oke, al mijn problemen zijn opgelost, erg bedankt om me te helpen Groetjes
  2. Oke, fijn zo, maar als ik in mijn Taakbeheer naar processen kijk staat er geen rundll32.exe wat er vroeger wel in stond, is dat erg? En wat moet ik nu met die rundll32.exe in quarantaine doen, herstellen of verwijderen of iets anders? Alvast bedankt!
  3. Ik heb gewoon de rundll32.exe die in system32 folder stond laten scannen.
  4. Hmm, geeneen antivirus heeft iets gevonden, zelf avg niet. Maar rundll32.exe staat in quarantine
  5. Ok, alles is gelukt, maar nu heeft avg c:\WINDOWS\SYSTEM\RUNDLL32.EXE als een groot bedreiging gedetecteerd, ik heb het in quarantaine gezet voor zekerheid, maar volgens mij is dat vals alarm??
  6. Eigenlijk heb ik nog een probleem: Als ik mijn computer opstart komt er te staan (Ongeldige boot.ini er wordt opgestart vanaf c:\windows), hoe kan ik dat oplossen?
  7. Nieuwe logje, hopelijk is het gelukt en Windows Recovery Console kan weer niet geïnstalleerd worden ComboFix.txt
  8. Haha, ja sorry, mijn naam is A Y K U T, dat is een turkse naam sorry
  9. Zijn jullie mij vergeten of hebben jullie geen zin meer?
  10. Hier logje in veilige modus met internetmogelijkheden. Windows Recovery Console kan weer niet gedownload worden Er is iets met Boot Partitie ComboFix.txt
  11. Ja doe ik ook, maar als ik het bestand CFScript.txt erop sleep installeert het zich opnieuw, maakt terug een herstelpunt, en update zich opnieuw.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.