Ga naar inhoud

ismael

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ismael

  1. Heey kweezie wabbit, dit heb ik niet geprobeerd omdat ik mn bestanden en pc al heb gered. Ik heb TestDisk gebruikt en toen de verloren partities teruggevonden. Super bedankt voor jullie hulp en snelle reacties. Deze case kan ik met een gerust hart opgelost verklaren. Allen super bedankt!
  2. ik heb een bootcd van xp. na het rebooten vanuit de cd kom ik in de recovery mode, na het drukken van r (repair) kan ik opdrachten geven in een opdrachtprompt (zie fixmbr fixboot in mn eerste post) @ eques Ik heb een ubuntu en win.xp bootcd. Het probleem is dat er op deze harde schijf van 80 gb eerst winxp en mijn bestanden waren en nu kan ik die niet meer openen. de hdd draait gwn en word normaal warm... word ook herkend in bios.... kabels zitten goed vast.... en is een western digital nooit eerder gecrashd. nu geeft ie bij t opstarten mijn mac adress aan en failed to boot... Ik heb geprobeerd om deze hdd te slaven en met een andere master te openen maar hij herkent em dan niet meer in deze computer wel in appraatbeheer etc. Ook heeft het dus ook geen Letter die is toegekend. Bij het rebooten vanuit cd (xp) zie ik dat alle 80gb niet gepartitioneerd is Toen er geen problemen waren met mijn pc deed hij het gewoon en stond er op die 80gb harde schijf : winxp en mijn bestanden. Nu is die harde schijf ongepartitioneerd en ik kom er niet op. Ik ben bang dat als ik ubuntu erop zet en ik hem dus moet partitioneren dat hij eerst formateert voordat ik er ubuntu op kan zetten. @ ProMind k hoop dat jullie me kunnen helpen alvast heel bedankt voor jullie post.
  3. Ik hoop dat iemand mij kan helpen, ik heb overal op het internet gezocht en bijna alles geprobeerd. Hieronder de probleem: Ik heb 2 hdds in mn pc (xp). Nooit een probeem gehad totdat ik avira antivir download. Deze detecteert malware in de bootsector van mn pc. Deze heb ik gedelete als t goed is. Volgende dag heb ik bij het opstarten in problemen en kom ik niet verder bij de windows-teken. Er staat in t duits (duits antivirus) iets met bootsector en deze vraagt een Systemdiskette. Sindsdien heb ik het volgende geprobeerd: in recovery mode mwt xpbootcd na r klikken fixmbr en ook fixboot. Daarna kreeg ik ntldr is missing. volgende phrases ingevoerd: copy d:\i386\ntldr c:\ copy d:\i386\ntdetect.com c:\ Ik wou hiermee de bootsector repareren. Daarna ging dit weg maar kreeg ik dit na opstarten: invalid boot.ini file booting from c:\windows\ dit weer opgezocht en het volgende geprobeerd: bootcfg /rebuild ik kreeg het volgende: Error: failed to succesfully scan disks for windows installation. This error may be caused by a corrupt file system, which would prevent bootcfg from succesfully scanning. Use chkdsk to detect any disk errors. Als ik em nu opstart krijg ik het volgende: Windows could not start because the following file is missing or corrupt: <windows root>\system32\hal.dll Please reinstall a copy of the above file. heb t geprobeerd te fixen met dit in recovery mode: expand d:\i386\hal.dl_ c:\windows\system32 Ik kreeg dan steeds ACCES DENIED dus ik kan die hal bestand van mn bootcd niet erop zetten denk ik mn enigste zorg is mn bestanden die in 1 vd harde schijven zit. Van mij part mag die pc stuk als k mn bestanden maar terug heb. By the way als k mn hdd controleer in recovery mode zie ik de naam van mn lege hdd (denk ik) ipv mn hdd met alle bestanden. iemand een idee.... please leave a reply and help me out
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.