Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Wolfriner

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hey, ik was wat aan het prutsen in mijn systeemvariablen maar ik heb per ongeluk de waarde bij 'Path' verwijderd. Java doet beetje moeilijk nu...iemand enige idee wat er zou moeten komen? Alvast bedankt!
  2. Hey Sinds een lange tijd heb ik fraps om dingen te filmen, toen ik me mw3 kocht besloot ik filmpjes te maken voor op Youtube maar ik stuitte op een probleem. Filmen lukt perfect maar wanneer ik het wil editen is het gefilmde beeldmateriaal veel te klein. Ik dacht dat het aan mijn editing programma lag (Camtasia) maar als ik het net gefilmde beeldmateriaal bekijk in windows mediaplayer dan is het scherm al te klein.Ik heb geen flauw idee wat ik mis doe want ik heb 2 vrienden waarbij het perfect werkt...,Iemand enige idee hoe ik dit oplos? Wolfriner
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...