Ga naar inhoud

brm

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

brm's prestaties

  1. Ik denk dat Soluto voor mij de solution was. Heb nog geen opstartproblemen of blue screens weer gezien. Ik zet de post bij opgelost en mocht het fout gaan, kom ik hier weer terug. Iedereen bedankt voor de hulp.
  2. OK, ik heb soluto gedownload, volgens dit programma kan ik één programma op pauzestand zetten (catalyst control centre) tijdens het opstarten. Vervolgens vertelt hij dat de afgelopen crashes door verschillende redenen zijn veroorzaakt. Ik ga een aantal keren opnieuw opstarten en kijken wat er gebeurt. Tot zover bedankt.
  3. Bij PC van half jaar oud krijg ik te vaak windows niet opgestart. Krijg een BSOD, of een melding dat windows niet kan worden opgestart, hij komt dan terecht in opstartherstel. Als ik zoek in probleemoplossen, krijg ik de melding dat er teveel programma's tegelijk bij het opstarten worden ingeschakeld. Ik kom dan op een lijst met programma's die ik aan of uit kan vinken. Dit zijn: Catalyst control center/ RAID event monitor/ turbo V remote/ turbo V evo/ Q fan help/ CPU level help/ en T probe. Welke kan ik uitvinken zonder dat ik in de problemen kom ? Nog een vraag, zijn die blue screens schadelijk voor je PC ? Met vr gr Brm:-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.