Ga naar inhoud

elcelc

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

elcelc's prestaties

  1. O, sorry, ik wist niet dat ik dit zelf moet doen Bij deze afgesloten en nogmaals iedereen dank voor de reacties!
  2. Dag Kurt, Ik wil zelf de keuze hebben of te zien is welke pagina's ik bezocht heb. In het verleden kon je dat volgens mij simpel aangeven maar nu kon ik het nergens meer vinden. Maar nu weet ik dat ik alles weer in orde kan maken op het moment dat ik dat zelf wil door de browsergeschiedenis te verwijderen! vr. groet.
  3. Super, dit is volgens mij dus de oplossing! Ik heb het geprobeerd met je beschrijving van IE9 en het is gelukt! Enorm bedankt en ook iedereen heel erg bedankt voor de reacties! vr. groet.
  4. Webgeschiedenis wordt al niet bewaard.
  5. Dat google zoekresultaten die ik heb bekeken een andere kleur geeft. En dat dan dan ook een andere kleur BLIJFT! Dus dat ik, of anderen, precies kunnen zien wat ik bekeken heb. als ik patatbakker google dan kom ik over een half jaar als ik weer patatbakker google nog precies tegen welke ik heb bekeken. Ik hoop dat ik niet al te warrig ben
  6. ---------- Post toegevoegd om 13:20 ---------- Vorige post was om 13:19 ---------- allemaal heel erg aardig dat jullie reageren, dank je wel! Clarkie, ik bedoel inderdaad de kleurverandering die je aangeeft. Ik weet wel dat je dat in het verleden zelf kon bepalen of je die kleurverandering op bezochte pagina's wilde hebben. Nou, ik wil dat dus niet en ben echt al uren en uren aan het zoeken geweest. Het lijkt me toch iets heel simpels en heeft toch ook met privacy te maken! Ik gebruik die webgeschiedenis al niet maar dat helpt ook niks.
  7. Dag Kurtt, Dank voor je reactie. Wat jij opnoemt heb ik allemaal al gedaan maar in google blijven de bezochte pagina's in een andere kleur verschijnen.... Ik heb me echt al helemaal gek gezocht maar ik kan het niet vinden helaas.
  8. Hallo, Als je een pagina geopend hebt na het zoeken met google krijgt deze tekst een andere kleur (dus geeft aan dat je die pagina bekeken hebt). Ik wil niet dat die kleur verandert maar kan echt nergens vinden hoe ik dat voor elkaar kan krijgen. Alvast bedankt voor de moeite!
  9. hartelijk dank voor uw reactie!
  10. Betreft een 2e computer: Gisteravond normaal afgesloten maar vanochtend bij het aanzetten problemen. Het lijkt allemaal normaal te gaan maar dan komt het scherm met de mededeling dat Windows niet goed opgestart kon worden en een aantal keuzes zoals veilige modus, veilige modus met netwerkmogelijkheden enz. Geen van de mogelijkheden geeft echter resultaat en de opstartpogingen beginnen weer opnieuw en dat kan uren doorgaan..... Wat ik wel zag is een zwart scherm met even kort daarop zichtbaar: press enter to continue loading sptd-syst Ook als ik enter of esc gebruik gebeurt er niks Kan iemand mij misschien raad geven? Alvast hartelijk dank voor de moeite!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.