Ga naar inhoud

Emoticons

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Emoticons

  1. Dus naar winkel gaan om stofvrij te maken? En kan die batterij er iets mee te maken hebben? Want die viel op de meest onverwachte momenten uit, dus mijn laptop is zeker 50 keer plots zonder stroom uitgevallen.
  2. Euhm, nog nooit Ik ken er echt niets van. Ik let er wel op dat ik altijd een hard boek ofzo onder mijn laptop leg en niet rechtstreeks op een matras ofzo zet. Mijn batterij is ondertussen (na anderhalf jaar) volledig kapot, dus die heb ik eruit gehaald en nu hang ik continu aan de netstroom.
  3. Oke, ik heb geprobeerd te doen wat je vroeg, hier is de link: http://speccy.piriform.com/results/pr48ZGab2Ejn6wn1PKC7h2L Mijn laptop is een Packard Bell, een EasyNote TN (meer info nodig?) ---------- Post toegevoegd om 19:40 ---------- Vorige post was om 19:26 ---------- Dank je voor de tip. Als het hierdoor komt, dan zal ik er wel mee naar de winkel gaan. Maar ik denk dat het een ander probleem is, want soms crasht hij al als ik hem net opzet of als hij helemaal niet warm aanvoelt.
  4. Het laatste half jaar valt mijn laptop zeer regelmatig uit. Op willekeurige momenten geeft hij een bsod. De foutmeldingen zijn ook altijd anders (soms komt dezelfde wel eens terug, maar ik heb er ondertussen al veel verschillende zien passeren). Is er een mogelijkheid om het zelf op te lossen of moet je hier sowieso voor naar de winkel gaan (maar dat kost mij als studente dan weer veel geld). Alvast bedankt voor de hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.