Ga naar inhoud

bluber

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bluber

  1. dit zijn de specificaties van de pc en het is een 64-bit versie van windows 7 alvast bedankt voor het vlotte antwoord morgen koop ik een gewone dvd-R . is er trouwens een kwaliteitsverschil tussen recovery partition (herstelpartitie) of het gebruik van recovery dvd?
  2. Beste , aangezien ik wat problemen heb met mijn computer ( uitvallen bij het moeten verwerken van zwaardere software ( ventilator werkt nog )) wil ik mijn pc even naar fabrieksinstellingen zetten om te kijken of daarmee het probleem opgelost is (windows 7). Maar bij het branden van de recovery dvd's kwam het volgende venster tevoorschijn : . bij het plaatsen van lege dvd's (rewritable) kwam steeds het zelfde bericht terug . Iemand een idee voor oplossing en waarom dit voorval zich voordoet ? ik werk met een asus k70i . bij voorbaat dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.