Ga naar inhoud

margjevk

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

margjevk's prestaties

  1. Ik heb altijd Internet Explorer gehad. En die gaf constant problemen met Adobe Flash Player. Het moet aan Youtube liggen. Of aan Facebook. Of aan mij!
  2. Als ik Facebook koppel met Youtube, heeft dat dan gevolgen? Ik bedoel, komt er dan op mijn timeline te staan welke video van Youtube ik zit te kijken? Of welke video ik een like heb gegeven?
  3. Bij alle video's. Sinds Youtube een nieuwe lay out heeft heb ik dit probleem.
  4. Alles staat precies zoals u beschreven hebt. Jammer. Nu weet ik het ook niet meer.
  5. Ik ga het morgenvroeg meteen bekijken. Alvast bedankt voor alle hulp!
  6. Kijk. Vanochtend heb ik een video van youtube gestuurd. Ik klik delen en dan facebook. Hij staat niet op mijn timeline. En in mijn activitylog wordt hij vermeld als post. Daarna probeer ik het weer maar nu copieer ik de link van de video. Dan staat de video wel op mijn timeline. En dan zegt mijn activitylog dat ik een link gedeeld heb. Maar ik moet een video toch rechtstreeks kunnen sturen? En dat lukt niet meer op Facebook.
  7. Mijn activiteitenlog staat al weken op 2. De video wordt wel aangegeven met youtube post, niet als link. Bedankt voor je reactie. Ik snap er niets meer van. Ik heb zelf niets veranderd op Facebook.
  8. Help! Sinds Youtube vernieuwd is heb ik weer iedere dag problemen met een video plaatsen op Facebook. Als ik de video share komt hij niet op mijn timeline terecht maar hij zweeft wel rond op facebook want ik krijg likes van vrienden. Hoe kan dit?
  9. Ik heb vaak problemen met youtube video delen op Facebook. Nu kan ik mijn video wel plaatsen, maar het tekentje op de video waardoor hij gaat spelen staat er niet meer op. Hij doet het wel als ik er op klik. Weet iemand waarom dat tekentje weg is???
  10. Ietsje beter! Sommige videoos gaan prima, andere pakken nog steeds niet maar ik kan wel via de code insturen! Thanks for asking!
  11. Delen. En dan Facebook. Altijd zo gedaan. En nu lukt het met de helft van mijn videos niet meer...
  12. de ene video kan ik wel automatisch delen op facebook en de andere niet. dan verschijnt alleen de omschrijving en niet de video zelf! bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.