Ga naar inhoud

Freedo

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Freedo

  1. Hej, Ik heb net Samsung PC Share Manager geïnstalleerd om zo bestanden te delen naar mijn Samsung TV. De installatie is goed verlopen en alles werkt, maar als ik nu iets in de gedeelde map wil aanpassen (bestanden verslepen, verwijderen, andere naam geven,...) dan geeft hij de fout 'De bewerking kan niet worden voltooid omdat het bestand in SAMSUNG AllShare Service is geopend.'. Nadat ik de tv heb afgezet en de desbtreffende map heb 'ge-unshared' krijg is nog steeds dezelfde melding. Weet iemand de oplossing hiervoor? Bedankt ---------- Post toegevoegd om 16:26 ---------- Vorige post was om 16:24 ---------- Ik heb net de oplossing gevonden, sorry
  2. Absoluut, het is iets dat ik wil uploaden maar ik wil ervoor zorgen dat de persoon naar wie ik de link stuur het bestand maar eenmalig kan downloaden. Het is dus eigenlijk een tijdelijke link
  3. Het ding is dat ze het mar één keer MOGEN downloaden. En het zijn niet allemaal mensen die ik ken
  4. Kan ik dan instellen dat elk van die 5 mensen dat dat maar eenmalig kan downloaden?
  5. Hallo, Ik ben op zoek naar een file-share site zoals bv Mediafire, maar ik wil kunnen bepalen hoeveel keer het bestand mag gedownd worden. Dus ik wil bijv een limiet van 5 downloads op de link kunnen zetten, en dan is het na 5 downloads niet meer mogelijk om iets te downloaden. Is dit mogelijk? Alvast bedankt!
  6. Dus welke raad jij aan? Degene die ik eerst zei of die van Carrefour?
  7. Ik ben al naar de winkel geweest om hem uit te test en het toetsenbord typt prima! Ook heb ik even de gestures (multitouchpad) uitgetest, werkte ook lekker.
  8. Dus ik begrijp hieruit: de laptop zal waarschijnlijk 5400rpm zijn maar op zich is dat niet zo'n probleem. Dus dit is volgens jullie een goede laptop?
  9. Maakt die snelheid zoveel uit? Waaraan merk je dat?
  10. Ik had nog even een andere vraag. Deze laptop staat in de aanbieding. Hij lijkt mij in alle opzichten beter dan degene die ik eerst bedoelde (buiten het 17" scherm) wat denken jullie?
  11. Ok, hartelijk bedankt voor je hulp!
  12. Ja, ik zie inderdaad net dat de actie verlopen is. Maar ik heb wat zitten nadenken en heb besloten dat azerty toch geen must moet zijn en ik me wel zal aanpassen aan qwerty. Dus ga ik de oorspronkelijke laptop nemen, denken jullie dat dit een goede keuze is? (specs)
  13. Wat denken jullie van de laptop rechtsonder (van €799)? Weet iemand toevallig de naam van de computer zodat ik hem op de asus-website kan checken.
  14. Dat 15" inch scherm is wel één van de hoofdvoorwaarden En een Dell met een 15" scherm heeft bijna nooit een numpad, iets wat ik ook vrij belangrijk vind. Ik denk dat ik gewoon die asus ga nemen en later eventueel een 9-cell batterij koop. (hoewel ik dan met zo'n lelijk uitsteekseltje zit) Bedankt!
  15. Zijn de specs over het algemeen ongeveer hetzelfde? Want ik zie bijvoorbeeld dat hij geen i7 heeft en dual core is...
  16. Hallo, Ik ben van plan de asus N53SV-SZ404V te kopen. Maar ik vroeg me af in welke winkel/webshop ik één kan kopen met een azerty-toetsenbord. Alvast bedankt, Fre PS: Vinden jullie dit trouwens een degelijke laptop?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.