Ga naar inhoud

Nukus

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Nukus's prestaties

  1. Okee, dankje voor de tips, zal er zeker aan denken.
  2. Okee nou ik heb zojuist File Scavenger even geprobeerd, en met alleen een Quick Scan heeft het zo'n 384 gigabyte aan bestanden weten terug te halen. Volgens mij is dit bijna alles wat er oorspronkelijk op stond. Enige probleem is nu dat ik geen ruimte heb voor al die bestanden, zal dus eerst een nieuwe externe harde schijf moeten gaan halen.
  3. Nee eerlijk gezegd niet. Ik woon in een redelijk klein dorp en iedereen die ik ken met een computer heeft Vista of 7.
  4. Ik heb het geprobeerd op een andere laptop met Vista. Er is nog een andere laptop hier in huis maar die is ook Vista dus weet niet of het zou uitmaken.
  5. Nouja ik sta open voor alles dat mogelijk is, zoals het nu is kan ik ook niet bij mijn bestanden dus veel te verliezen heb ik niet.
  6. Nee ik zit in Nederland niet de Antillen. Maar goed, dat zijn dus de enige opties. Dat is jammer, ik heb geen desktop PC tot mijn beschikking en op het ogenblik is zo'n helpdesk ook moeilijk te veroorloven. Ik had gehoopt dat het een enigszins simpele zaak was, maar helaas.
  7. Heb ik gedaan, hij geeft aan "PASS". Onderin staat de schijf ook, alleen by File System, Total Space, en Free Space staat er niks.
  8. Ik heb het ge-installeerd maar weet nu niet echt wat ik verder moet doen. Schroevendraaier heb ik wel, dekstop PC niet
  9. Het merk is WD Elements, type zou ik niet weten. De schijf was niet actief, alleen aangesloten. De crash kwam doordat de laptop over verhit was en even moest afkoelen. Andere PC heb ik al geprobeerd, precies hetzelfde. Ook 2 andere USB kabels geprobeerd maar hielp ook niet.
  10. Hallo, Mijn computer is vanmiddag gecrashed met de externe harde schijf nog aangesloten, en toen ik opnieuw opstartte werkte mijn externe harde schijf niet meer en geeft deze de volgende melding: "De schijf in station F: moet worden geformatteerd voordat u deze kunt gebruiken." Is er een manier om dit probleem te verhelpen en mijn bestanden te redden? Ik kan niet formatteren, op die harde schijf staan jaren van schoolwerk wat ik allemaal gemaakt heb, allemaal belangrijk, en ook allerlei eigen projecten waar ik aan gewerkt had of nog aan werkte. Om nog maar niet te beginnen over alle muziek, films, zeldzame oude TV series wat me veel moeite heeft gekost om te verzamelen... Ik moet die bestanden echt terug hebben. Is er een manier?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.