Ga naar inhoud

hulp

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door hulp

  1. Ik ga er deze avond weer naartoe, dan zal ik het proberen als ik toestemming krijg van de stiefvader ;)Dbv
  2. Ik denk niet dat het probleem bij de laptop ligt, want ze geraakt wel op het draadloos internet in haar ander huis bij haar echte vader. En ik kan met mijn eigen laptop ook bij mij thuis op het internet en niet bij haar stiefvader.
  3. Over het abonnement wisten ze niet veel te vertellen. De router is een Dlink DES-1005D verbonden met een belkin wireless G router. Ze zeiden ook nog eens dat de zoon een instelling heeft waardoor zijn ip heel de tijd veranderd en dat het op die manier mogelijk is om verbinding te maken. Onlangs was er bezoek die er zonder problemen met de ipad op geraakte en de vader zei ook dat zijn 2 kinderen er altijd met de ipod op zijn geraakt. De beveiliging is volgens mij met een WPA2-sleutel. En de mac-adressen van de toestellen staan niet vermeld in de router.
  4. Ik ga er deze avond weer naartoe, dus dan zal ik het type en modelnummer opschrijven. Ik zal ook eens vragen wat voor abonnement ze hebben.
  5. Ze hebben ADSL van belgacom met een standaard abonnement ( maandelijks betalen voor standaard internet). Volgens mijn zijn er in totaal 3 laptops en 1 ipod die connectie kunnen maken met de router. De 2 kinderen zijn al een paar weken niet meer ginder, dus het is niet zo dat ze met al deze apparaten tegelijk op het draadloos zitten. de connectie is een modem die verbonden is met een Dlink wireless router. Er is 1 vaste kabel voor hun desktop en de rest gebruikt het draadloos. Ik hoop dat dit alle informatie is, als je iets specifiekere gegevens wilt kan ik dat altijd gaan navragen. Ik heb hem ook eens horen zeggen dat zijn zoon een instelling op zijn laptop heeft gedaan, zodat zijn ip heel de tijd veranderd en dat het internet daardoor werkt. Ik weet echter niet zeker of dit zo is.
  6. Beste, Ik zit al een tijdje met een probleem. Het draadloos internet bij mijn vriendin haar moeder werkt niet, via de kabel werkt het wel zonder problemen. Het draadloos internet werkt wel op de laptop van haar stiefbroer en stiefzus. Ik kan zowel met mijn vriendin haar laptop, mijn laptop, mijn ipod en mijn smartphone geen verbinding maken en ik voer het juiste wachtwoord in. Er wordt ginder geen inspanning geleverd om dit probleem te verhelpen, dus ik hoop via jullie een oplossing te vinden. Het signaal is sterk en we voeren het juiste wachtwoord in, ik heb ter illustratie 2 screens genomen via mijn ipod. Ik heb al geprobeerd om de stroom er een paar minuten af te halen en weer in te steken, maar dit verhelpt niets. Als ik met de laptop verbinding wil maken, probeert deze dit voor 2 minuten en dan geeft het de melding dat de verbinding mislukt is. Hebben jullie een idee wat hier aan de hand is en hoe ik het probleem kan verhelpen? mvg
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.