Ga naar inhoud

ronald09

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ronald09's prestaties

  1. Dasle, dank voor je reactie. Het lukt echter niet. Als ik de computer aanzet krijg ik eerst enkele zwarte schermen met witte tekst. Dan probeert de pc Windows te starten, staat het Windows openingsscherm even op het scherm te laden, hoor ik een klik en krijg ik op het scherm de melding "geen ingangssignaal". De computer begint opnieuw met zwart-witte tekstschermen. Toen ik vandaag de computer aanzette en na een tweede herstart het menuscherm van Windows had bereikt, selecteerde ik een gebruiker. Wederom een klik en een herstart. Die herstart verliep wel in een keer goed. Soms komt het keuzemenu van "veilige modus" er tussen door. Ik klik dan meestal door op "volledig functioneren", maar niet altijd met succes. Kan ik misschien een keer beter "veilige modus" kiezen?
  2. Als ik de computer aanzet, valt hij steeds uit. Soms al voordat het Windows-openingsscherm wordt getoond, soms daarna. De computer probeert dan opnieuw te starten, maar stopt daar na een aantal pogingen mee. Soms helpt het om de computer weer uit en aan te zetten. Uiteindelijk komt de computer wel in het Windows menu-scherm. soms klapt het programma er daar ook nog een keer uit. Meestal start de computer daarna wel in één keer. Naarmate de tijd (dagen) verstrijken, duurt het langer voordat ik de computer aan de praat heb. De dealer heeft er al naar gekeken en zelfs de harde schijf vervangen. het probleem blijft echter aanwezig. Ook een tweede "blik van de dealer" levert geen verbetering op. Wat kan dit zijn? En belangrijker: hoe los ik dit op? Wie helpt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.