Ga naar inhoud

luxsat

Lid
  • Items

    36
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door luxsat

  1. Neen die is volledig leeg maar ik houd het de komende tijd in de gaten en kom er later nog op terug Alvast bedankt voor het meedenken.
  2. Ik ga dat even bekijken maar ik heb de indruk dat ik dat probleem al heb na het gewoon openen van een mail en dan terug af te sluiten , dus zonder een nieuw bericht op te stellen.
  3. Regelmatig krijg ik als ik mijn telenet wenmail afsluit en soms ook op andere websites het volgende bericht. Ik gebruik firefox als internet brouser Deze pagina vraagt te bevestigen dat u deze wilt verlaten - gegevens die u hebt ingevoerd, worden mogelijk niet opgeslagen Iemand een oplossing om dit bericht niet meer te zien want er valt gewoon niets op te slaan.
  4. Er was gewoon niets dat hielp en heb daarom een herinstallatie gedaan en nu werkt alles weer prima.
  5. Microsoft Windows [Version 10.0.16299.64] (c) 2017 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. C:\WINDOWS\system32>sfc /scannow Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. C:\WINDOWS\system32>
  6. Kalender verdwenen Na de laatste Windows 10 update staat mijn uur en datum nog wel onderaan op de balk maar de onderliggende kalender is verdwenen Iemand een idee hoe die terug te krijgen ?
  7. Dat klopt dat heb ik ook eerst gedaan mappen herstellen en wellicht was dat de oplossing. Alvast bedankt voor het meedenken.
  8. Voor de Windows 8.1 staat het volgende beschreven maar dit werkt gewoon niet en dat is mijn probleem. Het tabblad Beeld van het lint bevat een aantal interessante weergave-instellingen. Zo kan de beeldweergave per map worden afgesteld op het gebruik, bijvoorbeeld de indeling Grote Pictogrammen voor het bladeren door een fotocollectie en de indeling Details voor een bestandsoverzicht met detailinformatie zoals het type bestand, toegekende labels, bestandsdatum en -grootte. Via de knop Opties, optie Map- en zoekopties wijzigen, tabblad Weergave, knop Op mappen toepassen kan de weergave van de op dat moment actieve map als standaard voor alle mappen worden ingesteld. - - - Updated - - - Door nu eerst een map op Tegels te plaatsen kreeg ik via de opties de knop Op mappen toepassen wel open , daarna ben ik terug gegaan naar lijst en dan lukte het wel. Rare bedoening maar nu is het dus wel gelukt
  9. Sorry hoor maar er klopt iets niet aan je uitleg Ik ga naar een bepaalde map en dan kan ik die map bovenaan veranderen van bv tegels naar lijst maar dat is ook al wat ik kan doen. Ik wil gewoon alle mappen instellen als lijst.
  10. @clarkie Je hebt mijn posting bewerkt , je had beter gewoon geantwoord. Ps Waar zou ik dan die voorkeur moeten instellen als ik er niet in geraak ?
  11. Het probleem is dat de optie op de mappen toepassen grijs blijft en dus niet te gebruiken Je zal eerst nog eens je voorkeur moeten instellen die je wil behouden, nu zou de knop wel bruikbaar moeten zijn.
  12. Er zal wel iets veranderd zijn want die optie is in de verkenner van Windows 8.1 niet meer te vinden
  13. Map opties in Windows 8.1 Sinds de installatie van de Windows 8.1 ondervind ik een vervelend probleem met het openen van mappen. De mappen openen steeds in Details maar ik heb die liever in Lijst , nu kan ik die wel één voor één omzetten naar lijst maar liever zou ik dat voor alle mappen en onderliggende mappen in één keer doen en die optie vind ik niet. Is hier een oplossing voor ?
  14. Ik kan het beter open laten want het is eigenlijk niet opgelost en wie weet komt er toch nog eens een techneut met een oplossing
  15. Neen jammer genoeg niet en het blijkt dus niet mogelijk.
  16. Dat klikje weet ik ook wel maar dat is niet de oplossing die ik zoek hé
  17. Mijn instellingen staan het zelfde en de mappen blijven wel staan maar niet de geopende mappen
  18. Hier een vraagje aan de kenners van Internet Explorer 9 Meestal gebruik ik Firefox en dan maak ik graag gebruik van de zijbalk (bladwijzers) Als ik daar een map open dan blijft die map open tot ik hem zelf sluit , zelfs als ik de Pc afsluit , zie hieronder een afbeelding van wat ik bedoel. Als ik het zelfde wil met Internet Explorer 9 dan sluiten de mappen zich terug als ik de internet pagina afsluit. Graag zou ik die mappen ook open laten blijven. Hieronder een voorbeeld , iemand een idee :
  19. Bij deze is die dan gesloten , bedankt voor het meedenken.
  20. Het probleem is nu helemaal opgelost door eerst Microsoft Office CD te plaatsen en dan de Windows update uit te voeren. Normaal had die eerst een melding moeten geven als de CD nodig was maar dat had die dus niet gedaan.
  21. Voor een groot gedeelte is mijn probleem opgelost , althans het probleem is gevonden en is opgelost zolang ik de Windows Update laat uit staan. Via de Windows Update kwamen er steeds een stuk of vier updates door voor Microsoft Office , Word en Exel , deze werden wel als geïnstalleerd aangegeven maar gaf bij nader onderzoek toch een fout aan. Het gevolg is dat deze updates telkens de PC start of niet correct geïnstalleerd word terug opgehaald en aangeboden worden voor installatie , deze procedure hindert de volledige werking van de Pc zowel in de mappen als in het internet verkeer. Ik heb deze vier updates geweigerd en als verborgen ingesteld maar telkens komt er eentje terug die ik niet verborgen krijg. Mijn vermoeden is dan ook als ik verder andere updates ga binnen krijgen die ik wel aanvaard dat ik die resterende lastige update wel verborgen krijg. Ook ga ik het nog eens proberen met de Microsoft Office schijf in de PC maar die had ik hier nu even niet bij de hand. Dus voorlopig de Updates nu uit staan werkt alles prima.
  22. Sorry hoor maar dat is zo een beetje muggenziften want het enkele Item dat hij gevonden heeft is een instelling die ik bewust zo heb ingesteld. Ik stel gewoon vast dat de door mij geïnstalleerde programs goed hun werk hebben gedaan. Uiteindelijk is daar ook het probleem niet mee opgelost.
  23. Malwarebytes Anti-Malware 1.62.0.1300 Malwarebytes : Free anti-malware, anti-virus and spyware removal download Databaseversie: v2012.07.13.07 Windows XP Service Pack 3 x86 FAT32 Internet Explorer 8.0.6001.18702 LuxSat :: ACER-99424CCF90 [administrator] 13-7-2012 18:36:29 mbam-log-2012-07-13 (18-36-29).txt Scantype: Snelle scan Ingeschakelde scanopties: Geheugen | Opstartitems | Register | Bestanden en mappen | Heuristiek/Extra | Heuristiek/Shuriken | PUP | PUM Uitgeschakelde scanopties: P2P Objecten gescand: 191353 Verstreken tijd: 11 minuut/minuten, 10 seconde(n) Geheugenprocessen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Geheugenmodulen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registersleutels gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registerwaarden gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registerdata gedetecteerd: 1 HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Security Center|UpdatesDisableNotify (PUM.Disabled.SecurityCenter) -> Slecht: (1) Goed: (0) -> Succesvol in quarantaine geplaatst en gerepareerd. Mappen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Bestanden gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) (einde)
  24. Advanced SystemCare en AVG PC Tuneup worden hier nooit automatch opgestart en worden maar sporadisch gebruik De Pc Tuneup zelfs maar uitzonderlijk. Het is voornamelijk Advanced SystemCare die hier zijn werk doet.
  25. Ik gebruik Advanced SystemCare al enkele jaren zowel op mijn laptop met Windows 7 - 64bit als op de laptop met XP Home en heb tot op heden nog geen probleem gekend. Natuurlijk moet je wel alle instellingen naar eigen behoefte instellen maar dat is met elk program zo.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.