Ga naar inhoud

Animal

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Animal's prestaties

  1. Kurtt, bedankt voor jouw reactie. De (sleutel) security bestaat niet en heb dus niets gedaan. Het vreemde is dat ik op een andere pc in mijn netwerk waar windows xp op draait hetzelfde probleem. Kan het iets te maken hebben met de provider of wireless modem. Als iemand anders de betreffende mail doorstuurt (komt van dezelfde mob.telefoon) dan kan ik de afbeeldingen wel openen. Ik ontvang , voor alle duidelijkheid, van andere mailadressen ook foto's en die zijn normaal te openen.
  2. Ook de bijlagen opslaan als een andere ext. heeft geen resultaat. Het vreemde is nu ook dat ik deze bijlagen ook niet meer zie in mijn hotmail.
  3. Ik krijg pas een rood kruisje als ik op bijlage ..............jpg klik. Heb nu de mail via een hotmailadres laten versturen en daar kan ik ze gewoon openen.
  4. Van een collega ontvang ik dagelijks een mail met afbeeldingen via zijn mobiele telefoon. Nooit problemen gehad totdat hijn deze week met zijn nieuwe telefoon ging mailen. In de mail die ik ontvang, zie ik in de bijlage de afbeeldingen als JPG , klik ik daarop dan krijg ik een rood kruisje. Een andere collega ontvangt dezelfde mail, geen probleem. Als hij de mail incl. bijlage naar mij doorstuurt dan kan ik ze gewoon openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.