Ga naar inhoud

bOyka8

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

Alles dat geplaatst werd door bOyka8

  1. Ik ken zelf zo goed als niets van internet/routers/modems etc, en kom daarom keertje aankloppen voor hulp. Ik merk al een tijdje dat ik vaak problemen met internet heb terwijl kameraden en familie geen enkel probleem hebben. Hoofdzakelijk dus dat ik problemen heb met online gaming en programma's die moeilijk doen over poorten. Net merkte ik ook bij het opstarten van Rainbow Six Siege Beta dat hij zei dat mijn NAT strict is waardoor ik een beetje research heb gedaan maar vast zit. Het NAT dat strict is lijkt me de oorzaak te zijn van al mijn internet problemen, hopelijk kan iemand van jullie me helpen met het niet strict maken of een andere oplossing te bieden. Wat je waarschijnlijk moet weten: - Ik zit dus bij Telenet met Internet Fiber 200 - Telenet router (Garage) -> TP-Link (PA211KIT) powerline extender -> Internet kabel -> Linksys WRT54G -> PC - Die Linksys zit er tussen omdat ik aan de andere kant van het huis zit en daar ook WiFi willen + voor buiten - Me pa en broer zijn ook verbonden via de TP-Link maar zonder de Linksys. - Windows 8.1 64bit - ESET Smart Security 7 - Dit is voor PC , dus niet voor Playstation of XBOX Nog dingen die je moet weten? Laat alvast maar weten. Alvast bedankt !
  2. Elke keer als ik het apparaat opstart zegt het ook van dit apparaat kan sneller werken met een USB 2.0, maar heb alle USB poorten al geprobeerd, overal hetzelfde, dus zal alle usb poorten moeten uninstaleren en dan eens opnieuw opstarten. En nee, geen drivers bij, alleen een handleiding en het toestel zelf. Ik denk dat ie gewoon de Microsoft Drivers gebruikt. EDIT: Hmm en weten dat ik in aparaatbeheer bij USB-apparaat voor massaopslag op stuurprogramma geweest ben... Het werkt dus haha, ik heb het USB-apparaat voor massaopslag verwijderd, PC opnieuw opgestart, wachten tot alles opgestart was, alle kabels insteken van het dock systeem, powerknop ervan aangezet , driver laten zoeken en instaleren en het werkt ! Bedankt ProMind om me verder te helpen !
  3. M'n pa gebruikt Windows 7 64bit, ik 32bit http://img155.imageshack.us/img155/1322/aparaatbeheer.jpg Sorry dat het zo lang duurde maar had ff wat probleempjes hier
  4. Ik denk dat het ook aan mijn PC ligt, deze morgen maakte hij me wakker om te zeggen dat het docking station werkt bij hem (mijn dus). We verbinden hem trouwens via USB. Bij mijn pa werd hij gisteren als USB voor massaopslag herkend, op mijn laptop werd hij herkend als USB to ATA / ATAPI denk ik bij mij ook verschillende dingen maar van die "/ ATAPI" ben ik niet echt zeker. Binnenkort was ik van plan om nieuwe hardware te kopen voor mijn PC en tegelijk ook formateren en Windows 7 64bit erop zetten idpv 32bit (heb nu maar 3gb ram dus heeft niet veel nut om nu 64bit erop te zetten) en hopelijk werkt het dan wel maar oplossingen zijn altijd welkom !
  5. Hallo ! Vandaag heb ik een CONNECT HDD Dock eSATA + USB ST050 gekocht om hardeschijven aan te sluiten via een Dock aan mijn PC. Ik proeberde het, werkte niet, bracht het terug, kreeg een nieuwe en vroeg hun om te testen, dit deden ze ook en het werkte ook. De eerste keer (de nieuwe) toen ik het instak werkte het. De hardeschijf was een oude van een laptop waar dus windows enzo nog op stond. Daarom heb ik deze geformateerd onder Windows 7 32bit naar NTFS maar sinds toen krijg ik de hardeschijf niet meer geopend met het dock tooltje, enig idee hoe ik dit kan oplossen? Met andere spullen krijg ik de hardeschijf wel open. Ook met mijn pa zijn dock (hij heeft een andere). Heb al veel geprobeerd.
  6. Kan meer dan een maand geleden zijn, ik weet niet precies wanneer dit is weggegaan omdat ik niet veel meer met foto's had gewerkt maar dit lijkt me echt een stom probleem. Iets moet dat programma blokkeren om daarin te komen denk ik.
  7. Oeps, nietmeer aan gedacht en ik heb inderdaad windows 7. Ik heb via regedit geprobeerd maar zie er niets van ACDsee instaan maar als ik dan weer van die programatjes probeer zoals ContextEdit en ShellMenuView dan zie ik ze erin staan en enabled. Misschien dat één van mijn andere programmas dit blokeerd? of een deel van regedit verwijderd is maar dat betwijfel ik want ik heb het een aantal keren opnieuw geïnstaleerd.
  8. Hoi Normaal als ik rechtermuisknop op een afbeelding deed, kon ik dit selecteren "Bewerk met ACDSee Enhancer" ofzoiets maar nu staat het er nietmeer. Toch is het program geïnstaleerd (heb zelfs opnieuw geïnstaleerd enzo maar werkt nog niet. Enige ideëen? Greetz Boyka
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.