Ga naar inhoud

MariaVanEenennaam

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7

MariaVanEenennaam's prestaties

  1. Bedankt, maar dat is het probleem niet. De foto's zijn van goede kwaliteit (6 MP en in jpeg), en de cd rom is nog niet gemaakt. Het gaat over de voorvertoning. Die is blokkerig in PE 9 hoewel de kwaliteit op hoogst staat ingesteld, en de bestandsnamen worden niet weergegeven, hoewel dat ook staat ingesteld (fotobijschriften opnemen als tekst staat aangevinkt). Zou het een fout of conflict in de software kunnen zijn? Updates van PE 9 zijn uitgevoerd.
  2. Beste Clarkie, Bedankt voor de moeite. Het filmpje heb ik bekeken, maar leverde geen nieuwe informatie op. Windows movie maker heb ik geprobeerd. Daar kun je wel zelf een tekst bij de dia zetten, maar niet, zoals ik graag wil, de titel van de afbeelding overnemen. Zelf invoeren is niet handig, omdat het over duizend foto's gaat. Bij irfanview doet hij dat wel (de naam van de foto weergeven), maar in zulke kleine letters, dat dat niet te lezen is. Ook nog in een gekke kleur groen, en dat is niet te veranderen. Heel vreemd. Nog steeds denk ik: Photoshop Elements moet dat toch gewoon goed kunnen doen?
  3. Wie kan mij helpen?<br>Ik probeer een diashow te maken die je op tv kunt afspelen. Tot daar toe geen probleem. Maar ik wil dat de kwaliteit van de foto's goed wordt weergegeven en dat de titels goed leesbaar zijn. Dit zou toch in een degelijk programma als Photoshop Elements 9 moeten lukken. Maar de foto's worden heel blokkerig weergegeven en de titels verschijnen niet, ondanks dat ik dat wel aangevinkt heb. Doe ik iets verkeerd? <br>Ik werk met Windows 7.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.