Ga naar inhoud

Flicka

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Flicka's prestaties

  1. Het HP logo staat er echt op , het zijn dus echte onderdelen. Wat ik misschien wel nog kan zeggen is dat mijn oorspronkelijke adapter stuk was, en ik er toen een van trust gebruikt heb. Het meisje in de winkel had die voor me op 19V gezet , en zei dat dit correct was. Toen liet mijn oorspronkelijke batterij het afweten, en kwam ik er dus achter dat dit maar iets meer dan 14 mag zijn. Ik kocht me een nieuwe battery en een nieuwe lader, beiden van HP, maar zoals ik dus zei, laadt de batterij niet op.
  2. Ok, dit heb ik volledig gedaan.... maar met geen resultaat. Als ik mijn muis boven het batterij iccoontje breng, geeft het me nog steeds dezelfde boodschap. Heb ik nu niets ergs gedaan door dit te verwijderen?
  3. 0% beschikbaar, accu wordt niet opgeladen....
  4. Het is een HP pavilion dv7 - 3100eb , gekocht een tweetal jaar gelden, en het zijn de officiele onderdelen. Windows 7
  5. Hallo allemaal... ik zit met een probleem waar ik nu al een maand mijn hoofd over breek... Mijn accu wordt niet opgeladen. Ik kan wel direct gebruik maken van de netstroom, maar bouw geen reserve op. Ik dacht dus eerst dat mijn adapter stuk is. Kocht een nieuwe... dat was het niet. Dus ik ging ervan uit dat mijn batterij stuk is... en kocht daarvan ook een nieuwe... en dat is het dus ook niet. Ik weet niet meer wat ik moet doen, is het mijn software, kan dit gemaakt worden? HELP?......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.