Ga naar inhoud

martn90

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

martn90's prestaties

  1. Mijn pc loopt vast wanneer ik hem opstart. Je krijgt dan een blauw inlogscherm met daar een aantal opties op(o.a. f8 bootmenu). Hier loopt hij al vast. Pas als ik 8 keer probeer de pc op te starten doet hij het soms. Waar kan dit aan liggen? Ikzelf denk niet dat het ligt aan de hardeschijf. Hij stopt namelijk al voordat hij windows opstart. Is het misschien de cpu, interne geheugen of mijn voeding? Alvast bedankt.
  2. Hallo, Hier is mijn lijstje: Waarvoor heb ik een PC nodig ? - voornamelijk gamen Wat is mijn budget ? ongeveer 900 euro als je een goeie reden hebt mag het iets hoger Een merkcomputer of een samenstelling ? samenstelling Ga ik overklokken ? -Misschien in de toekomst Ga ik later upgraden ? - Ja Ga ik zelf assembleren ? -Jep Heb ik een besturingssysteem nodig ? -ja Ga ik zelf installeren ? - ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? -nee Heb ik nog randapparatuur nodig ? - nee Heb ik specifieke wensen ? Ik zou graag de nieuwe games ( bf3, cod 3, skyrim) op goede instellingen willen spelen. het liefst op max. De onderdelen zelf zou ik graag natuurlijk bij de beste webshop willen bestellen. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.