Ga naar inhoud

ymeockels

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7
  • Moederbord
    ASUSTeK Computer Inc. K52Jc
  • Processor
    Intel Core i5 450M @ 2400MHz
  • Geheugen
    4096MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM )
  • Grafische Kaart
    Intel(r) HD graphics, Geforece 310m
  • Harde Schijf
    Seagate ST9500325AS (500GB)

ymeockels's prestaties

  1. Goedenmiddag, alweer een vraag met betrekking tot de grafische kaart van een Asus K52j series. Ik vind het wel leuk om af en toe een spel te spelen met behoorlijke fps. Heb nu (bij world of warcraft) 15fps gemiddeld. Dat vind ik gewoonweg veeeeeel en veel te laag! Graag zou ik horen of ik er bijvoorbeeld een 2GB nvidia kaart in zou kunnen gooien. ik heb echter nog een videokaart. Intel ® HD graphics, maar die is niet te updaten volgens mij omdat die vast zit aan mijn CPU. Correct me if im wrong:). Alvast bedankt! PS. er zit nu een Nvidia Geforce 310M in (1GB) PC Helpforum moderator bericht: Ik heb je vraag naar hier verplaatst. (Hardware).
  2. Binnen doen? en jaa dat is de driver die ik gedownload had van de site ---------- Post toegevoegd om 23:22 ---------- Vorige post was om 23:19 ---------- O fijn, en dingen zoals spellen enzo dat gaat er ook allemaal af? kan je daar wel een backup van maken? of moet je dat weer opnieuw installeren?
  3. Je bedoelt een soort van backup?? Helaas is dat niet het geval ben ik bang:(
  4. http://speccy.piriform.com/results/iV0Ne6TnWopDIiYEbaK2cqf Ik denk dat mijn laptop bijna 1 jaar is
  5. Deze heb ik ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download K52Jc en hier heb ik de driver van gedownload.!
  6. Nee staat er niet meer tussen en eerst wel.... Datmet die driver van Asus is ook niet gelukt, krijg dezelfde foutmelding die ik zonet poste.
  7. er stonden meer drivers van nvidia bij heb gewoon de bovenste gepakt. Hij is nou aan het downloaden. Maar toen ik de nieuwste driver van de nvidia site had gedownload en wou installeren kreeg ik het volgende bericht: Ik heb het een aantal x vaker geprobeerd maar blijft hetzelfde......
  8. Hallo mensen, ik ben op dit forum gekomen omdat ik mijn nvidia drivers wou updaten, maar er opeens niks meer van nvidia te bekennen was. Geen controlpanel meer niks. Nou heb ik gelukkig nog mijn andere videokaart Intel R hd graphics, maar dat is niet ideaal voor spellen. Nou is mijn vraag dus: hoe kan ik mijn nvidia control panel weer terug krijgen en hoe wordt ie weer herkend door mijn systeem? Heb met PCwizard en apparaatbeheer etc. gekeken maar hij staat nergens meer tussen. Het gaat hier om een Asus laptop K52j series , de Geforce zit er standaard in. Alvast ontzettend bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.