Ga naar inhoud

xiantr0

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

xiantr0's prestaties

  1. is met een switch het niet zo dat je dan maar 1 van de apparaten kan gebruiken of een gedeelde internet snelheid krijgt? en ik heb even uitgezocht de 2e router is een linksys cisco type: WRT 120N
  2. goeden avond heren. ik heb sinds een tijdje een probleem met mijn router. ik heb vanaf mijn modem een sitecom 300N staan. waaraan ik een kabel heb gelinkt naar boven. waarbij ik er een twede router tussen heb gezet om, mijn coputer en ps3 allebij via de kabel te kunnen gebruiken. dat is een linksys. maar als ik de linksys er tussen heb dan kan ik vanaf mij computers die beneden direct op de sitecom staan geschakelt niet meer mijn computer boven zien in het thuisnetwerk. dus ben ik zelf aan het zoeken geweest in de instellingen van de router maar ik heb niks kunnen vinden. zou iemand mij kunnen vertellen of daar een oplossing voor is?? alvast bedankt voor de moeite.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.