Ga naar inhoud

ultraking x2

Lid
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ultraking x2

  1. Ik heb onlangs Asus AI suite III gedownload en de 4 way optimization uitgeprobeerd. Sindsdien start mijn pc om de paar uur plots opnieuw op. In computerbeheer staat iets over Kritiek-gebeurtenis 41-Kernel Power. AI suite wil echter mijn instellingen niet opnieuw naar default terugzetten. Ik dacht het programma te verwijderen en een BIOS reset te doen. Is dit riskant? Wat wordt er in dat geval allemaal gereset, behalve mijn overklokte cpu?
  2. Ik heb een nieuwe pc laten bouwen en ik heb windows op mijn SSD geïnstalleerd. Als ik nu een willekeurig programma wil downloaden en installeren heeft het altijd de voorkeur om ook op mijn SSD terecht te komen. De plaats die ik daar vrij heb is echter beperkt (nog 90 GB) en ik zou willen weten of er een manier is om die voorkeursdirectory naar mijn HDD i.p.v de Program Files (x86) van mijn SSD te kunnen veranderen? Er zijn wel nog enkele veelgebruikte programma's die ik op de SSD wil kunnen installeren (zoals Chrome en Winrar enz...). Alvast bedankt
  3. Ik heb een pc laten bouwen met onder andere een gtx 760 grafische kaart. Deze blijkt enkel DVI en HDMI als output te hebben, maar er is wel een VGA aansluiting aan mijn Z-87 plus moederbord. Als ik mijn tv-scherm via HDMI aansluit op de grafische kaart dan werkt alles maar als ik de VGA van het moederbord op een scherm aansluit geeft het scherm de melding dat er geen signaal is. Is het wel de bedoeling dat ik die VGA poort gebruik of moet ik gewoon een DVI kabeltje kopen en in de toekomst dat gebruiken?
  4. Mijn vader heeft mij gevraagd om ervoor te zorgen dat hij zijn Outlook e-mails op meerdere computer kan bekijken. Momenteel is het zo dat als hij een e-mail op één computer bekijkt hij die niet meer kan bekijken op een andere computer. Hij vertelde mij dat ze dit op zijn werk oplossen d.m.v. Office 365. Ik heb al gelezen dat e-mails worden verwijdert van de Outlook server als ze worden gedownload, waardoor ze niet meer kunnen gedownload worden op een andere computer. Volgens sommige websites zou er een instelling bestaat in Outlook die ervoor zorgt dat e-mails niet onmiddelijk van de server verwijdert worden na het downloaden, maar die instelling kan ik niet terugvinden in mijn Outlook 2010 programma. Over Office 365 heb ik alleen maar gevonden dat men er contactpersonen mee kan synchroniseren maar ik vind niets over e-mails. Er bestaat blijkbaar wel een mogelijkheid om Office 365 aan mijn 'Outlook desktop application' toe te voegen. Is dit wat ervoor zorgt dat de e-mails worden gesynchroniseerd? Hoe kan ik de e-mails dan wel synchroniseren d.m.v. Office365?
  5. Sinds kort heb ik een powerline ethernet adapter gekocht. Alles werkt prima behalve als ik in de plaats van een computerscherm een beamer wil gebruiken. Vanaf het moment dat ik de beamer in een stopcontact steek wordt mijn internetverbinding ineens enorm traag. Kan de beamer mischien voor storingen op het net zorgen? Overbelast ik mijn stopconacten op die plaats? Ligt het mischien aan de ouderdom van de beamer, deze is al minstens 5 jaar oud?
  6. Hoe kan ik gemakkelijk het wifi bereik van een belgacom bbox een 5 a 6tal meter vergroten? Op mijn kamer staat namelijk sinds kort een pc maar de plaats waar de router staat is bijna aan de andere kant van het huis. Het signaal geraakt er net niet. Ik heb de pc al eens 3 meter korter bij de bureau gezet, voor de deur van de kamer en daar had ik een signaal van 1 a 2 op 5 blokjes. Kan ik iets doen met de antenne van de router, één of ander programmaatje installeren of een niet te duur aparaat kopen? De router verplaatsen is geen optie. Alvast bedankt
  7. De MBAM log: vreemd dat hij niets gevonden heeft ik denk namelijk dat ik last heb van adware in internet explorer want soms als ik op een link op google klik opent zich reclame de hijackthis log:
  8. Mijn ongeveer 4 jaar oude vista pc is al een tijdje verschrikkelijk traag. Ik heb al vanalles geprobeert. Vandaag ben ik tijdens mijn zoektocht naar een oplossing dit tegengekomen: Scan uw pc gratis | Dell België Ik heb het programma een gratis scan laten uitvoeren en ik kwamuit op tientalle fouten en zelfs hondereden registerfouten. Hij heeft het ook over een deel van de harde schijf waar iets mis mee zou zijn en het programma zegt dat slechts 750MB van de 2GB werkgeheugen bruikbaar is. Dat zou kunne, verklaren waarom op taakbeheer het CPU-gebruik nogal erg snel de hoogte in schiet. Zou ik het programma voor €30 aankopen of is dat een slecht idee? Alvast bedankt
  9. Ik ben dus van plan van vista naar 7 te upgraden. Ik heb gelezen dat dit gratis is als je al een andere windows 7 hebt, wat het geval is bij mij. Ik heb informatie erover opgezocht op de microsoft site daar vond ik onder andere dit: "If you've downloaded Windows 7, browse to the installation file you downloaded, and then double-click it (often identified as an Application file under the Type column). If you have a Windows 7 installation disc, insert the disc into your computer. Setup should start automatically. If it doesn't, click the Start button, click Computer, double-click your DVD drive to open the Windows 7 installation disc, and then double-click setup.exe. If you've downloaded Windows 7 installation files onto a USB flash drive, insert the drive into your computer. Setup should start automatically. If it doesn't, click the Start button, click Computer, double-click the drive, and then double-click setup.exe." ... ... Ik heb thuis behalve de vista die ik wil upgraden ook een 7 staan maar ik heb nergens een schijfje of een usb stick met windows 7 erop. Windows 7 stond al op die pc toen ik die had gekocht. Hoe moet ik er dan aan beginnen? Kan ik Windows 7 ergens downloaden zonder die te moeten aankopen? Of ben ik fout en is het helemaal niet gratis? Alvast bedankt.
  10. http://speccy.piriform.com/results/qFEDlOR8CbIAjXgHx4Wuaj4 De driver ik probeer te installeren is deze: NVIDIA DRIVERS 285.38 BETA maar bij de meeste recentere drivers krijg ik dezelfde foutmelding
  11. ik moet het al een tijdje stellen met een oude nvidia driver voor mijn geforce GT 220. Nu is de battlefield 3 beta uitgekomen en ik zou die wel heel graag eens uitproberen maar daarvoor moet ik de nieuwste driver hebben. Iedere keer als ik die probeer te installeren, ookal vink ik de andere opties voor de hd sound en 3d weg, faalt de intallatie nadat hij ongeveer in 20% zat. Ik heb al geprobeert de driver volledig te verwijderen via configuratiescherm en daarna nog eens extra te verwijderen met driver cleaner pro en daarna de nvidia driver te installeren in veilige modus maar dat heeft mij niets vooruit geholpen. Het bericht dat ik krijg na het mislukken is 'grafisch stuurprogramma failed to install' waarna ik het lijstje met de grafische driver, physx, 3d en hd sound zie waarachter staat dat niets is geinstalleerd. Op het internet heb ik gezien dat massaal veel mensen hier last van hebben en dat nvidia er niets aan doet.
  12. Bij het uitpakken van een +- 300MB groot .sdc bestand met unpacksdc van www.imagi.pl blijft de unpacker midden in het proces hangen en reageert dan niet meer. Bestaan er nog andere betrouwbare unpackers want op google vind ik vooral deze unpacker terug.
  13. ik was wat op zolder aan het rommelen en dan kom ik toch wel niet een doos vol diskettes tegen met onder anderen een hoop diskettes voor het installeren van windows 3.11. Uit nieuwsgierigheid wil ik dat oeroude besturingsysteem wel eens instaleren maar ik heb al heel lang geen pc meer die diskettes kan lezen maar ik heb wel een diskette lezer een tijdje geleden uit een oude xp gehaald. Kan ik die onder de cd-lezer in het lege slot van mijn vrij nieuwe HP steken of zal hij die diskettenlezer niet ondersteunen?
  14. als ik mijn windows7 terug zet naar de fabrieksinstellingen en ik heb een backup gemaakt van alles, inclusief mijn hele C schijf, moet ik dan echt alle programma's herinstalleren of ga ik ze nog steeds hebben na het terugzetten van die backup? en kan het dat de backup op de externe schijf 55GB is en mijn originele bestanden 113GB zijn of komt dat omdat de backup een soort van ingepakt is met een programma zoals winrar?
  15. Ik wou een backup maken van alles op mijn windows 7 omdat ik windows ga herinstalleren als ik naar 'configuratiescherm>systeem en beveiliging>backup maken en terugzetten' staat er " er is een interne fout opgetreden, de parameter is onjuist. (0x80070057)". Wat moet ik doen? Ik heb al op de microsoft website gekeken en de Microsoft Fix It zijn werk laten doen maar dat hielp niet.
  16. Om enkele hardnekkige problemen op te lossen ga ik windows7 eens volledig herinstalleren. Ik heb al een volledige backup gemaakt. Om te herinstalleren neem ik aan dat ik eerst windows moet verwijderen en daarna via een windows7 cd moet booten om opnieuw te herinstalleren. Ik heb geen idee hoe ik windows dus verwijderen en een cd heb ik niet omdat alles al was geinstallerd toen ik de pc kocht. Ik heb al begrepen dat ik dan een live cd kan downloaden maar ik weet niet waarop ik die moet branden, is een dvd+rw 4.7GB goed? Dat zijn de schijfjes met het meeste geheugen in die ik in huis heb. Na het herinstalleren moet ik waarschijnlijk ook een aantal drivers en programma's zoals directx en adobe flash weer downloaden, zou iemand me een klein lijstje willen geven zodat ik er zeker geen oversla? Staan alle nodige drivers mischien op de RECOVERY(D:) schijf? Ik wil eerst zeker zijn van alles voor ik begin met herinstalleren. Nog een volledig ander vraagje over een vista pc: mijn wifi verbinding met mijn b-box2 van belgacom toont 3 van de 5 blokjes, dus een vrij goede verbinding, hoe kan het dan dat als ik een spel speel dat echt niet zo hoog gedetailleerd is ik vaak 'lag' heb (heel schokkerig beeld en soms een seconde of twee vasthangen), heel erg storend in first person shooters, ik heb dat probleem niet als ik het offline, campaign gedeelte van dat spel speel dus het ligt niet aan de pc zelf.
  17. Ik ben de bijhorende voedingskabel met adapter verloren van mijn externe harde schijf, ik heb hem echter echt nodig nu, ik heb er eentje gevonden van een ander aparaat die past in het poortje maar die is 2 Ampere in de plaats van 1.5 Ampere (heb het per ongeluk in de titel omgekeerd getypt), is dat schadelijk voor de externe HD?
  18. In het logboek van windows zie ik enkele errors en waarschuwingen die telkens de pc opstart zich voordoen EDIT: Hiernet startte ik het spel crysis2 op en een minuut later blokkeert helemaal en geeft windows een BlueScreenOfDeath weer, ik had niet genoeg tijd om het te lezen want na 2 seconden startte hij zichzelf opnieuw op
  19. Er zijn weer problemen geweest. Een keer toen ik op youtube een filmpje wou bekijken en ik iets te overhaast op afspelen klikte, de webpagina was nog niet helemaal opgeladen, toen blokkeerde hij weer helemaal. Ook toen ik er aan dacht dat ik AVG nog niet opnieuw had aangezet en ik het vakje aanvinkte om het resident shield te activeren hing de pc weer vast. CCleaner gebruik ik al geregeld om de pc iedere paar dagen uit te kuisen.
  20. De pc blokkeert al niet meer spontaan, het probleem is dus ongeveer opgelost Hier is het combofix.txt bestand:
  21. Ok, hier is de log: Het is wel raar dat hij steam heeft verwijdert, daar zouden toch geen malware in kunnen zitten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.