Ga naar inhoud

ronman

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ronman

  1. Na de komst vorige week van de Livebox, doet de computer van onze zoon het niet weer via de LAN-verbinding, wel draadloos ( nu ook niet meer, het icoontje blijft weg sinds gisteren). Volgens de DU-meter loopt er veel data de computer in, maar er kan geen mail-verkeer plaatsvinden en de browsers doen het ook niet. De Vista bestuurde computer er naast gaat als een speer. Eerder zal de computer met de kabel aan het modem van de satelliet-verbinding. Onze zoon heeft al dagen zitten zoeken op allerlei fora en ook Orange gebeld ( wij wonen in Frankrijk), hij wordt er stik sacherijnig van, dus graag een oplossing!
  2. Ik kan niet ontdekken in de Livebox waar ik mixed G/N moet instellen. Dan ga ik me maar eens op het stroomnet richten, hebben jullie daar tips voor? Beste koop?
  3. Dank voor je reactie. Ik wil hem als draadloos AP gebruiken om de reikwijdte te vergroten. Bij d-Link vertelde ze me dat de d-Link in het G-netwerk zit en de Livebox in N. Met een d-Link met "N" zou het dan wel moeten lukken? Met draad is geen optie.
  4. Ik krijg de d-link dap 1160 niet aan de praat als extender in ons Livebox netwerk van Orange. Werkt d-link dap 1160 sowieso niet met de Livebox van Orange, of ligt het aan de IP instellingen, de computer ( oa Mac) vindt hem wel. Graag een reactie. Bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.