Ga naar inhoud

PECH ONDERWEG

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door PECH ONDERWEG

  1. Hoe kan ik het voor mekaar krijgen, dan bij de opstart van de computer alleen maar de meest gebruikte programma's en/of toepassingen worden ingeladen, zodat de computer sneller klaar is voor gebruik. Ik heb een Compaq Presario computer met Windows XP. ? Het meest gebruik ik: Norton; Word; Adobe; Internet Explorer, Google Earth; Help functie van de Computer; Audio-programma en nog enkele kleine programmaatjes?
  2. Heb onlangs mappen en documenten van C:\schijf verplaatst naar externe Harde schijf K. Heb daarna pc uitgezet en later ontdekt dat externe harde schijf nog aanstond en deze uitgezet. Bij opnieuw opstarten van pc verschijnt rechts onderin het gele gevaren-driehoekje met de melding: "Kan niet alle gegevens voor het bestand\Device\harddiskVolume 3 opslaan. De gegevens zijn verloren gegaan. Deze fout kan veroorzaakt zijn door een fout in de computerhardware of netwerkverbinding. Probeer het bestand ergens anders op te slaan? " Heb toen de computer maar weer uitgezet, omdat ik toch niet wist wat er mee te doen. Vraag: Kan ik de verloren gegane gegevens, ik weet echter niet welke dat zijn, nog ergens terughalen en deze dan ergens anders opslaan. Hoe gaat dit in zijn werk. Hoe kom ik erachter welke gegevens verloren zijn gegaan ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.