Ga naar inhoud

chris91

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

Over chris91

  • Verjaardag 26-06-1991

chris91's prestaties

  1. monitor kan alleen hdmi, moet zoizo wel anders heb k geen geluid. monitor op dvi, maar zo stond het al vanaf het begin dus ook toen het nog wel werkte
  2. zaols ik al zei, ik had het nodig omdat me pc niet meer opstarten, bootmgr mist melding. ik wilde de opstart volgorde controleren. zo ben ik achter het probleem gekomen van het bios. de foutmelding had ik wel al verholpen btw hor. Op dit moment heb ik het niet zo zeer nodig, wil wel de opstart volgorde controleren nog. maar wil ook gewoon dat me bios juist werkt, aangezien ik er niet eens in kan met de delete knop en alleen via F8. In het bios zelf weet ik de weg wel te vinden verder.
  3. had me pc recent geherinstalleerd. paar weken terug. Ik weet niet of hij dit probleem sinds de herinstallatie heeft, want ik gebruik het nooit. maar de bios heeft het wel gewoon normaal gedaan. Drivers zijn up to date. mijn tv hangt via een hdmi kabel als tweede monitor aan de pc, ik heb ook gekeken of hij daar wel alles laat zien, maar kreeg het zelfde beeld. - - - Updated - - - Op het moment wel, maar wilde in de BIOS kijken of de opstart volgorde goed stond omdat ik eerst problemen had met opstarten van de pc. Maar zou fijn zijn als ik het bios in kan indien het weer nodig is.
  4. nee voor de bios update ook niet, toen kon ik zelf me muis en toetsenbord er ook niet gebruiken. monitor: samsung 226bw
  5. Moederbord: P8P67 LE Als ik mijn pc opstart kom ik op de normale manier niet mijn BIOS in(delete knop volgens de handleiding). Als ik op F8 druk en dan setup, kom ik er wel in maar laat hij hem niet volledig zien(kijk afbeelding). Ik heb mijn BIOS wel naar de laatste versie ge update(3608). herinstallatie van de bios werkt ook niet. Heeft iemand hier een oplossing voor?
  6. Ik had had dit vandaag ineens na het installeren van updates. Ik had dit opgelost door bij het opstarten van de pc op F8 te drukken en de schijf te kiezen waar windows op staat geïnstalleerd. de eerste keer werkte het niet maar de tweede keer wel en startte hij weer naar windows. Kwam er achter dat ik mijn bios nog verouderd was, de melding was weg na het updaten hiervan. Als je in het bios kan komen tijdens het opstarten, controleer dan of windows vanaf de juiste schijf start.
  7. hij is zelf samengesteld. Het bedrijf waar ik hem gekocht heb adviseert mij de pc opnieuw te installeren. Als dat niet lukt breng ik hem daar heen. Toch bedankt voor alle hulp moet hij gemarkeerd als opgelost dan?
  8. Ik wilde graag eerst kijken of ik het zelf op kon lossen. En ik heb ook geen garantie op de software alleen op de hardware. Het opstart probleem is wel hardware lijkt me, maar de bluescreen niet denk ik?
  9. Systeemherstel is laad toch gewoon een herstelpunt? Ik heb de pc pas sinds 29 Juli en heb de problemen eigenlijk vanaf het begin al. nog ter informatie indien dit nodig is: mijn systeem(windows 7) staat geïnstalleerd op mijn SSD schijf. alle programma's installeer ik op een aparte schijf(op een paar enkele na). Aangezien hij zegt dat "ntoskrnl.exe" het probleem veroorzaakt, kan het misschien zijn dat er een programma per see in de echte program files moet staan? Ik weet niet welk programma dit is. Ik heb C: Windows7 (systeem) D: Data (alle documenten) S: Software (alle games en programma's) Dit omdat ik 2 fysieke schijven heb en er geen 1 partitie van kon maken.
  10. Hoi Kurtt, de informatie waar je naar vroeg: bug check string: CRITICAL_OBJECT_TERMINATION bug check code: 0x000000f4 caused by driver: ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe staat ook bij de andere crashes. Ik weet niet van welk programma het is.
  11. Hallo, Ik weet niet echt hoe ik mijn probleem op moet zoeken op google dus ik hoop dat ik hier geholpen kan worden. Als eerst heb ik het probleem dat als ik me pc aan doe gaat hij na 2-3 seconden weer uit(nog geen beeld op monitor gehad) en daarna gaat hij weer aan en start gewoon de pc op. Alleen start hij in een rare volgorde op. Eerst het bios scherm, dan in plaats van dat hij windows 7 laad, laat hij mijn 3 schijven zien en dan laat hij weer het bios scherm zien, daarna pas start hij normaal op. Ook krijg ik wel is blue screen. Vandaag kreeg ik hem toen ik de pc opstarten al meteen. gister kreeg ik hem toen ik een spel op starten en een server in wilde gaan en ongeveer 5 dagen daarvoor kreeg ik hem toen ik gewoon een youtube filmpje maximaliseerde. De blue screen heeft elke keer de code 0xF4. Op internet staat hierover het volgende: STOP Error 0x000000F4: CRITICAL_OBJECT_TERMINATION STOP error 0xF4 means that a process or thread crucial to system operation has unexpectedly exited or been terminated. STOP code 0x000000F4 may also display "CRITICAL_OBJECT_TERMINATION" on the same STOP message. Ik zie hieraan het probleem nog niet. bios resetten heb ik alleen nog geprobeerd. Hopelijk kan iemand mij hiermee helpen. Alvast bedankt. Mijn pc specs: Operating System MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 CPU Intel Core i5 2500K @ 3.30GHz Sandy Bridge 32nm Technology RAM 8,00 GB DDR3 @ 686MHz (9-9-9-24) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P8P67 LE (LGA1155) Graphics SyncMaster (1680x1050@60Hz) ATI Radeon HD 5700 Series Hard Drives 313GB Hitachi Hitachi HDT725032VLAT80 ATA Device (PATA) 313GB Hitachi Hitachi HDT725032VLA360 ATA Device (SATA) 117GB OCZ-VERTEX3 ATA Device (SSD) Optical Drives LITE-ON DVDRW LH-18A1P ATA Device Audio Creative X-Fi Audio Processor (WDM)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.