Ga naar inhoud

Brejen

Lid
 • Aantal items

  305
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Brejen

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ik probeer, na aanschaf van een andere pc, daarop de unifi controller te installeren. de installatie gebeurt zonder foutmelding maar daarna kan ik de controller niet openen; heeft iemand gelijkaardige ervaringen? Hoe kan dit opgelost worden? het betreft een unifi accesspoint AC_LR.
 2. een kleine aanvulling: dit doet zich enkel voor in mijn window-gebruikersprofiel. Bij de andere gebruikersaccounts werkt alles normaal; dus misschien ergens een windowsprobleem? verder krijg ik soms de melding dat de MS defender smart screen ontbreekt. kan dat er iets mee te maken hebben?
 3. sommige websites openen niet meer (blokkeren op startpagina of openen als tekst ); ik heb reeds de cookies verwijderd en een dnsflush gedaan. ook heb ik de pc naar een vorig herstelpunt teruggebracht maar tot hier toe heeft niets geholpen. Heeft er nog iemand tips om dit probleem op te lossen?
 4. office hersteld en opnieuw geinstalleerd: geen oplossing
 5. dat ga ik alvast eens proberen. ben benieuwd
 6. nee, ik heb het in meerdere browsers geprobeerd, maar overal hetzelfde
 7. niets, dat is het probleem juist. ik weet niet wat er mis is;
 8. blijft het zelfde. met links naar andere websites trouwens ook.
 9. hetzelfde bestand met xlam op een andere pc draait perfect, dus het moet pc gebonden zijn. maar wat?
 10. wanneer ik die melding 'control as Iribbon control' weglaat en de macro rechtstreeks start blijft het probleem, dus de ribbon staat er los van.
 11. ik heb inderdaad een eigen ribbon met knoppen om de macros te starten, maar dat werkt fijn, daar zit het probleem niet. het is wanneer ik de macro uitvoer dat er een foutmelding komt. En inderdaad, wanneer je rechtstreeks naar de site gaat opent die ook gelijk.
 12. dit is zo een stukje waarover het gaat: wanneer ik de macro oproep krijg ik bovenstaande foutmelding. Sub limburgnet(control As IRibbonControl) ThisWorkbook.FollowHyperlink Address:="https://limburg.net/mijn-limburg", NewWindow:=True End Sub
 13. ja vanuit outlook of word geen probleem. enkel via vba in excel lukt het niet
 14. ik heb inderdaad geen backup genomen maar alles lijkt toch normaal te werken, buiten dan die linken in excel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...