Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Brejen

Lid
 • Aantal items

  288
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. ik heb het opgelost met custom UI; dit topic mag gesloten worden.
 2. Ik zou graag bijkomende menu's maken voor de ribbon in excel. Deze functie is vrij beperkt voorhanden in excel maar ik zou graag een stap verder gaan. Eigen menu's met ook eigen icoontjes en links naar programma's, webpagina's, veel gebruikte documenten enz. Bestaan hiervoor specifieke softwarepakketten die dit mogelijk maken of zijn er andere methodes?
 3. ik heb de reset uitgevoerd en mijn parameters terug gezet. alles werkt terug fijn nu. Heel fel bedankt voor de hulp. Dit topic mag gesloten worden.
 4. Ben toch beetje onzeker ivm resetten. Volgens de handleiding wordt dan alles gereset. Ben je zeker dat mijn persoonlijke instellingen en beveiliging behouden blijven?
 5. ik ken de naam van mijn netwerk maar ik kan dit netwerk op geen enkel toestel meer zien. Niet op Pc, laptop, smartphone, noem maar op. Wanneer ik de router uit en aan schakel dan komt de naam van het netwerk heel even in de lijst van beschikbare netwerken maar het staat vermeld als 'opgeslagen' en niet als 'verbonden'. na enkele seconden verdwijnt dat netwerk weer en kan ik het niet meer zien. Ik blijf wel andere netwerken (meestal openbare ) zien. vandaar dat ik dus vermoed dat er een probleem is met de router.
 6. het spanningsvrij maken heeft niet geholpen. ivm het resetten: ik ken niets van die instellingen. Hoe moet ik nadien derouter terug instellen zodat de beveiliging enz terug in orde zijn?
 7. ik gebruik sinds meer dan een jaar een tl wdr3600 router zonder problemen. Nu heb ik sinds een paar dagengeen wifi meer via de router. enkel het bekabeld netwerk functioneert nog. ik heb zelf neits gewijzigd aan de instellingen. wat kan er mis zijn en wat moet ik doen om dit op te lossen?
 8. ik heb het zelf gevonden. ik moest mijn wav bestand in de map 'windows - media' plaatsen en daarna lukte het wel Dit issue mag afgesloten worden.
 9. Brejen

  office 2013

  heb een fix gevonden op de site van ms; is opgelost. Dit issue mag afgesloten worden.
 10. ik heb een eigen geluid ingesteld via configurtiescherm --> geluiden voor mailontvangst. in outlook heb ik een vinkje gezet bij 'geluid afspelen bij mail'. toch wordt dat geluid niet weergegeven bij nieuwe mail weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
 11. Brejen

  office 2013

  ik heb vandaag outlook 2003 (en ook volledige office) verwijderd en office 213 opnieuw geinstalleerd. wanneer ik outlook open krijg ik telkens een foutmelding in verband met regel 293 en een DLL fout. zie figuur in bijlage. is er een methode om deze fout weg te werken?
 12. ik heb alle stuurprogramma's van usb verwijderd maar dit heeft geen oplossing gebracht. Visueel kan ik geen afwijkingen vaststellen dus ik denk dat ik de pc best maar eens laat nakijken. toch bedankt voor de informatie.
 13. heeft iemand een oplossing voor bovenstaand probleem? Ik krijg mijn usb poorten niet meer aan de praat.
 14. Ik heb op mijn desktop vooraan drie usb poorten, deze werken nog normaal. Op de achterzijde staan nog eens vier poorten: die functioneren niet meer. ik heb in apparaatbeheer al eens de stuurprogramma's verwijderd en na herstart pc werken de poorten nog steeds niet. wat kan ik verder nog doen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.