Ga naar inhoud

kimeta

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    XP
  • Monitor
    thinkvision

kimeta's prestaties

  1. Het probleem is opgelost, er zit een nieuwe fan erin.. thanks voor iedereen zijn hulp!
  2. Ja net ff bij speccy gekeken en ja daar staan ze er wel gewoon bij als gedane updates Wat vreemd.. waarom komen ze wel opploppen als ik zoek naar recente updates die mijn laptop nog moet hebben volgens windows-update site?
  3. He he.. gelukkig is inmiddels service pack 3 gelukt met aanhangende update's.. maar die twee updates die toen niet gelukt waren, lukken nu nog altijd niet.. snap er niets meer van.. heb van alles geprobeerd.. geef het op.. hopelijk zijn het niet al te belangrijke updates? KB 979309 en KB 978601 Betreft de fan -> maandag gaat de laptop naar de reparateur en dan is hopelijk dat probleem opgelost en werkt mijn laptop weer naar behoren. Hoop tenminste dat alles goed zal gaan.
  4. Thanks, voor jullie reactie's. Mijn laptop is een paar dagen ter reparatie geweest, dus heb even niet op internet gekund. Maandag gaat ie weer terug, en dan wordt ie hopelijk gemaakt. Het is nog ff spannend, zeker omdat het geen nieuwe laptop is en of alles werkt en op elkaar aansluit, wat ik begrepen heb. Dus ik kom later er nog op terug.. mochten de updates niet alsnog lukken.. ---------- Post toegevoegd om 23:03 ---------- Vorige post was om 23:02 ---------- Ja wist ook niet goed hierop te reageren.. inderdaad jammer.. ---------- Post toegevoegd om 23:04 ---------- Vorige post was om 23:03 ---------- Ik zal hier later nog eens naar kijken, wanneer ik de laptop weer terug heb.. thankssss
  5. Tijd staat correct.. het is overigens geen bad error, zoals je kan lezen in het verdere topic maar een fan error.. maar gelukkig geeft hij deze niet meer weer.. maar hij rammelt nog enorm en de temperaturen schommelen soms best wel en hij duikt soms nog boven de 60 graden. Dus ik ga mijn laptop vandaag wegbrengen om er eens naar te laten kijken. Dat ik drie updates niet kan installeren, daar snap ik niets van.. ook dat hij niet automatische updates doet, terwijl dit wel aangevinkt staat.
  6. Dat had ik dus gedaan.. dus het was leeg daar onder untrusted publisher.. maar hij blokkeert ze toch en installeert ze dus niet. Alle drie overigens niet, ook niet de service pack.. snap er niets van..
  7. Ik geef het op, hij blijft de twee updates blokkeren.. en die service pack probeer ik later.. nu eerst met het hondje naar buiten toe
  8. This plubisher has been blocked from running software on youre machine ---------- Post toegevoegd om 12:53 ---------- Vorige post was om 12:47 ---------- Het is me inmiddels gelukt, via internetoptie's.. maar nu weigert ie omdat het een andere taal.. waarschijnlijk de nederlandse versie.. en ik heb engels op mijn laptopke.. ---------- Post toegevoegd om 12:55 ---------- Vorige post was om 12:53 ---------- Maar hoe belangrijk is deze melding, die ik er inmiddels bij heb gekregen? Heb de temp wel wat omlaag gekregen gelukkig.. Graphics The specified service has been marked for deletion.
  9. Dat hij ze blokked.. Heb je mijn vorige berichtjes ook gelezen.. zie dat we tegelijk gepost hebben
  10. Ik krijg ze geen van allen handmatig geinstalleerd helaas. Wat moeten de temperaturen normaal gesproken zijn dan Kweezie wabbit? Heb eventueel iemand gevonden, die naar de laptop wil kijken en de kosten betreft andere ventilator vallen bij hem mee. Maar ik vraag me af of het dat daadwerkelijk is. Maarja, wie ben ik.. hahaha.. ---------- Post toegevoegd om 12:34 ---------- Vorige post was om 12:26 ----------
  11. Oeps.. probleem fan error is helaas toch nog niet opgelost. Net weeral hetzelfde probleem helaas!
  12. Jeetje zeg, 49 updates had ie gemist. Snap het nog niet, want automatische updates staat wel aangevinkt. Weet iemand hoe het kan dat ik dan toch deze updates gemist heb? Inmiddels alle updates gedaan, behalve 2 updates lukken niet. KB 979309 en KB 978601 Laptop downloaded deze wel maar installeerd ze niet, dan krijg ik een failed melding. Hoe kan ik deze toch geinstalleerd krijgen? Verder kwam er nu achter dat het geen "bad error" code was maar "fan error".. melding was steeds te snel weg, en nu heb ik deze beter kunnen bekijken, doordat ik er achter zat. Net na alle updates (behalve dus twee die niet lukken) laptop afgesloten en opnieuw opgestart. En yessssss, laptop liep door! Dus dat probleem is opgelost. Behalve dus: de twee updates installeren en de automatische updates Wie kan mij verder helpen? Tot dusver betreft foutmelding "fan (bad) error" ontzettend bedankt. Ben erg blij, dat mijn laptop nu gewoon normaal opstart. Super! ---------- Post toegevoegd om 13:17 ---------- Vorige post was om 13:16 ----------
  13. ja ik denk dat daardoor ook de problemen zijn ontstaan.. doordat ik overdag als ik de laptop uitzette, in de stand by stand zette en als ik ging slapen ging de laptop helemaal uit.. maar ik kan het mis hebben uiteraard.. maar hoe dit op te lossen ik weet het niet?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.