Ga naar inhoud

lampje78

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

lampje78's prestaties

  1. Ik wil het in delen kopen zo dat ik er naar toe kan sparen dus ik heb geen richt budget maar wil eerder weten wat goed is en hoeveel ik dus moet sparen
  2. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - gamen (WOW, COD end) en films Wat is mijn budget ? - relatief laag aangezien ik geen idee heb maar ook geen kapitaal wil uitgeven. Een merkcomputer of een samenstelling ? - maakt niet uit Ga ik overklokken ? - waarschijnlijk wel Ga ik later upgraden ? - yep Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - denk ik niet Ga ik zelf assembleren ? - ja is wel de bedoeling Heb ik een besturingssysteem nodig ? - nee Ga ik zelf installeren ? - ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - nee Heb ik nog randapparatuur nodig ? - nee die heb ik al wel Heb ik specifieke wensen ? - niet echt ik heb zelf altijd met oude pc lopen *****n maar ik wil nu echt wel een pc hebben waar ik lekker op kan gamen zonder ergenis. ik hoop dat iemand me kan helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.