Ga naar inhoud

passie-fotografie

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door passie-fotografie

  1. Dan gok ik op de blacklight omdat ik de klep al enkele weken niet meer gesloten heb. inmiddels al een gegooglet en zie dat de orginele 79,- en een imitatie 50 kost. Word knutselen mss weet iemand waar die zit in een acer apire 8930? Wat ik via you tube kan vinden is alles behalve deze modellen en daar zit die in het scherm zelf onderin.
  2. Dank voor de tips, Via f8 krijg ik enkele windows 7 te zien verder geen keuze's maar des ondanks heb ik een eerder herstel punt herstelt. Ook nu geen verbetering zelf denk ik dat mijn inverter stuk kan zijn. Mss meer ideeën??
  3. Ik heb een extern beeldscherm aangesloten en deze werkt wel. ALs ik in het config. scherm de instellngen bekijk en deze terug wil zetten krijg ik heel kort beeld op de laptop. elke optie bied nog geen verbetering. of ik deel of scherm 1 of 2 gebruik maakt niets uit Heb ook gekeken welke update er zijn uit gevoerd dit waren enkel windows update niets van de videokaart. Wie weet raad?
  4. Ik kreeg gisteren na ik de laptop uit wilde zetten te lezen dat er enkele update's bezig waren en de laptop niet uit mocht. Zo gezegt zo gedaan maar hierna heb ik problemen gekregen. ALs ik nu opstart zie ik heel kort een wit streepje links bovenin het scherm als ik geluk heb het acer logo met deronder dat ik f2 kan intoetsen voor enter set up en derna word het zwart en blijft het zwart ik kan wel horen dat er een piepje in een melodie is welke ik krijg als de laptop met windows 7 trouwens is opgestart. ALs ik tijdens het opstarten f2 of f8 in gedrukt hou zie ik verder niets dan zwart beeld. En nu ???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.