Ga naar inhoud

Handrie

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Handrie

  • Verjaardag 28-03-1975

Handrie's prestaties

  1. Hallo, Ik vraag me af hoe ik in een pdf file plaatjes kan invoegen. Ik heb na het downloaden van een pdf creator mijn word document met succes omgezet in een pdf file. Nu vraag ik me af hoe ik een plaatje als achtergrond kan invoegen. Of moet dit vooraf, al in het Word-document? Groet, Handrie
  2. Dank weer! Inmiddels heb ik Azureus gedeinstalleerd en de Utorrent 1.6. gedownoad. Het downloaden lijkt ook een stuk sneller te gaan!
  3. Mmmmm, laat ik daar nu nét mee aan het downloaden zijn.. Ik verwijder 'm wel weer als ik Azureus niet meer nodig heb. Of kan ik met een ander programma verder met downloaden? Is Bitcomet wél goed dat je weet?
  4. Dank, ik heb 'm verwijderd! Bestand dat ik nu aan het downloaden ben, wordt binnengehaald met Azureus, dus dat zit wel goed!
  5. Ik geloof zowaar dat het lukt (download is nu bezig). Handige site om stap voor stap het downloaden door te nemen: Downloaden met Bittorrent via uTorrent client MIJN DANK!!
  6. Hallo Yannick, Heel erg bedankt voor je snelle antwoord. Ik snap alleen nog niet: waarmee ik dat bestand(je) moet openen. Met het gedownloade uTorrent? Overigens wist ik dat het downloaden i.t.t. het uploaden legaal is. Groet
  7. Beste allen, Ben een newbee en weet niet of ik met mijn vraag hier goed zit. Ik wil voor het eerst (in mijn leven:p) downloaden en heb begrepen dat dit werkt met Torrents. Nu heb ik uTorrent 1.7.7. gedownload, maar ik heb geen idee hoe ik nu moet donwloaden. Wie kan mij kort vertellen wat ik nog moet doen? Ik kom er niet uit!:s Groet, Handrie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.