Ga naar inhoud

dart26

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dart26

  1. Poeh, Da's voor mij hogere wiskunde maar daar ga ik het weekeinde eens op mijn gemak voor zitten! Tanx voor de hulp!!!!
  2. Bedankt voor je reactie!!! Het verwijderen van het toestel is geen oplossing gebleken. Ik ben een leek maar welke risico's kan "flashen" met zich mee brengen (uberhaupt wat is dat?) en de link die je stuurt is van een andere brander...... En ik zie op die site geen andere mogelijkheid om mijn brander te zoeken. Gr.
  3. Sinds een jaar of 2 heb ik een dell pc met de brander gwa4164b. Nooit problemen gehad maar sinds een week of 5 herkend de brander geen lege dvd's of cdrom's. Merk maakt niet uit, soort maakt niet uit, bij branden via Nero en mediaplayer krijg ik continue de melding dat er een lege cd/dvd ingevoerd moet worden. Up date van drivers/firmware heeft ook al geen oplossing gebracht! Wie heeft een idee??? Tanx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.