Ga naar inhoud

voawele

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over voawele

  • Verjaardag 14-07-1993

voawele's prestaties

  1. Heb net een systeemherstel gedaan .. het probleem is nog steeds niet opgelost maar wel veranderd - nu krijg ik geen foutmelding meer - het icoontje in men taakbalk 'licht op' maar verdwijnt dan weer - er gebeurt nu dus helemaal niets meer ...
  2. Nee das juist het probleem .. heb geen flauw idee wanneer het begonnen is .. maar kan inderdaad misschien is een systeem herstel doen op een week geleden ofzoo - kga zeker is proberen!
  3. Ik zit met een probleem ... mijn firefox start sinds enkele dagen niet meer op. Ik weet niet wat ik er aan verkeer heb gedaan. Telkens ik hem opstart staat er "Firefox is al actief, maar reageert niet. Om een nieuw venster te openen moet u eerst het bestaande firefox-proces afsluiten, of uw systeem herstarten." Ik heb alles al geprobeerd: - systeem herstart - firefox verwijderd en opnieuw geinstalleerd - via taakbeheer het proces zoeken om dan te verwijderen (maar dan staat er niets van firefox) Ik weet niet meer wat ik moet doen :s Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.