Ga naar inhoud

Ron2011

Lid
 • Aantal items

  228
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. De pc is mislukt met de update windows 10, daarom is ter reparatie weggeweest. Ik heb drie originele dvd's, de pc is wel wat veranderd. Ik vroeg hulp voor geluid, voor andere vragen graag niet in dit onderwerp.
 2. http://speccy.piriform.com/results/QNgzTnYafMCv2vkNfaBPjAv
 3. Dat werkt dus niet, ze zijn niet afspeelbaar. De film is een tv opname.
 4. Dat heb ik gedaan, hij brandde, maar de dvd speelt niet af op de dvd speler. Dvd verpruts. Het moet toch veel makkelijker kunnen? Ik zoek dus een eenvoudige dvd brander die zonder omwegen kan branden.
 5. Dat weet ik, maar dat was niet het probleem. Als ik een film wil branden, meld mijn brander dat er bestanden niet geschikt zijn voor een dvd speler. Bij mijn oude brander, kreeg ik die melding niet. Zie foto.
 6. Ik heb geen geluid op de pc, de pc was een tijdje weg. Na het aansluiten komt er geen geluid meer uit de speakers. Kan iemand mij laten weten waar het aan kan liggen?
 7. Het is gewoon een dvd zoals vele anderen. Er komen twee mappen met Audio Tx en Video Ts. Die kunnen niet afspelen op een gewone dvd speler. Hiervoor had ik Nero, die kon dat wel.
 8. Ik heb Burn Aware Free op de pc, maar ik wilde een kopie maken van een dvd film. Het werkt blijkbaar niet. Ik krijg steeds meldingen als: Enkele bestanden zijn niet in dvd formaat. Voegt enminste één bestand toe. Burn Aware Free doet geen conversie van videobestanden naar DVD formaat. Kan iemand een uitleg geven of dit toch werkt?
 9. Ik hoop dat ik het goed gedaan hebt, want hij was drie uur bezig. scanlog.txt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...