Ga naar inhoud

Coppa

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Coppa's prestaties

  1. Beste, Bedankt voor al deze informatie. Ik kies voor de optie dat ik mijn router vervang door de Ovoslink... Maar... Ik ben de instalatie software kwijt en ben niet zo een krak in het configureren van routers . Indien ik mijn Ovislink gewoon op het netwerk aansluit krijg ik verbinding met de router , niet met het internet. Alvast bedankt!
  2. Beste computerliefhebbers, allereerst wil ik me voorstellen als computergroentje dus zware vocabularia is niet aan mij besteed. Nu voor mijn vraag, we hebben beneden een router van het type Belkin staan G-plus, spijtig genoeg is dit niet genoeg om ook boven op internet te surfen, op mijn desktop. Ik heb nu ook een tweede router van het merk Ovis link type evo-W300AR Kan ik op één of andere manier er voor zorgen dat deze twee 'samen werken' om meer bereik boven te krijgen. We hebben geen aansluitingen boven. Groetjes en alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.