Ga naar inhoud

Nicmi

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Nicmi

  • Verjaardag 28-02-1959

Nicmi's prestaties

  1. Hoi Mako neen niets van dit alles lukt nog dus misschien heeft toestel toch de geest gegeven wat trouwens wel vroeg is maar toch. Ik bedank je alvast voor de moeite die je voor mij hebt gedaan. Grts.
  2. Hallo Mako dank je voor de info.Nu ik heb uitgever reeds gecontacteerd doch als schrijven krijg ik best nieuw toestel aanschaffen vermits de procedure op garantie niet altijd vlekkeloos verloopt.Ik heb reeds geprobeerd van handmatig update te doen maar dit lukt me niet echt.Ik sla gegevens op in apparte map(winzip)als ik deze dan open zit ik vast.Ik kan het bestand niet openen is 'n config bestand en weet niet hoe te openen enige raad nog?Alvast bedankt. Grt.
  3. Hallo, weet niet of deze vraag in deze catogorie thuishoort maar toch. Ik ben in bezit van radarverklikker Wikango G300.Deze heeft tot op heden goed zijn best gedaan en steeds gewerkt.Het is de bedoeling van regelmatig 'n update te doen doch plots gebeurt er niets meer?Ik sluit toestel met bijgeleverde usb kabel aan klik op auto inloggen lukt ook en apparaat word gevonden en als ik dan klik op auo updaten zie ik in vooruitgangsbalk niet meer verschijnen en update vind niet plaats. Heb ondertussen via site Wikango al alles opnieuw geinstalleerd doch niets helpt. Hebben jullie oplossing? Mvg,Berthy.
  4. Hallo mannen dank jullie voor de reacties en raad hier kan ik heel stuk mee verder,en weet nu wat te doen. Mvg.
  5. Ja het betreft 'n laptop. Neen op tv vind ik geen HDMI aansluiting terug. Wel is er aan de zijkant 'n aansluiting in de vorm van fiche(geel-wit-rood)en net daaronder 'n ronde aansluiting.
  6. Hallo beste, ben in bezit van pc MSI CX720. Ik heb bemerkt dat er 'n HDMI aansluiting is op mijn pc. Nu ik wil mijn pc aansluiten op mijn TV Philips heb wel bemerkt dat ik enkel nog scart vrij heb. Kan er mij iemand zeggen wat ik nu precies nodig heb voor aansluiting? Mvg,Berthy.
  7. Hoi Kurtt, dank je voor de snelle hulp echt top. Mvg,Bert.
  8. Hallo, hoe kan ik vermijden dat ik post krijg in RSS-Kanalen(Microsoft Outlook). Wil deze niet meer ontvangen er komen dagelijks tegen de 50 mails of teksten binnen op bv auto,sport,nieuws,reizen enz... Mvg,Bert.
  9. Dank je Kurtt voor de info het helpt mij allemaal stuk vooruit. Ook dank aan J.P.
  10. Hallo, alles gedaan zoals hierboven beschreven zowel stap 4 alsook 5 resultaat negatief. Misschien beter overstappen op Firefox?
  11. Hoi J.P. ja heb pc herstart doch resultaat blijft hetzelfde. Misschien wachten op 10?
  12. Hallo, heb gisteren en vandaag de vraag gekregen om Exployer9 te installeren. Vermits pc draait op 8 volg ik gewoon de instucties en download 9. Nadat alles is geinstalleerd krijg ik geen scherm meer of kan niets opnenen,dan maar terug systeemherstel doen naar 8,hier werkt terug alles normaal. Iemand enig idee? Mvg.
  13. Hoi Kurtt & Swat4 oké mijn probleem is van de baan en alles werkt naar behoren,sorry voor het vloeken verdoeme het zat echt in 'n klein hoekje gewoon piet***lig dingentje niet aangevinkt. Bedankt hé mannen.
  14. Ja inderdaad hij laat me geen keuze welke media player ik kan of wil kiezen.
  15. Tweede alsook eerste,begrijp niet waarom hij mij deze keuze niet laat?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.