Ga naar inhoud

elssp

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

elssp's prestaties

  1. Hallo Graag jullie hulp bij volgend probleem: Mijn moeder gebruikt een Mini BlueTooth Toetsenbord LogicKeyboard voor slechtzienden gekoppeld aan haar Samsung GSM. https://logickeyboard.com/shop/largeprint-white-on-4066p.html Nu wil ze zo een keyboard ook gebruiken met haar laptop. Telkens een nieuwe verbinding maken met bluetooth is wat moeilijk (92 jaar en slechtziend...) daarom zou ik een tweede identiek keyboard kopen. Gaat dat problemen geven want op een paar meter van elkaar staan dan 2 toetsenborden die via bluetooth verbonden zijn. Bij het verbinden met de laptop moest ik een code op het klavier intikken maar op de gsm niet. Ik denk dat het volgende geen invloed heeft, maar voor alle zekerheid vermeld ik het toch: haar laptop is gekoppeld aan een beeldschermloep met groot scherm (KOBA Vision Vocatex Plus Voorleesloep) Bedankt!
  2. Hallo Bedankt voor je snelle reactie. Er staan geen privacygevoelige gegevens in de bestanden. Hoe kan ik die bezorgen? Ik stuur het liever niet door naar helpforum omdat er dan een verkeerde versie te vinden is op het interne t.
  3. Hallo Ik wil een pdf van een word bestand online zetten, maar bij het 'voorlezen' van het bestand worden sommige zaken zo kort achter elkaar gezegd dat de structuur niet meer duidelijk is. Het gaat om volgende tekst: INHOUDSTAFEL: 1. MISSIE............................................................................................................ pagina 3 2. DEFINITIES RECREATIE EN COMPETITIE........................................................... pagina 3 Bij het voorlezen voor een persoon met een visuele beperking klinkt dit zo 1 missie pagina 3 2 (en dan na een pauze) Definities... De 2 volgt zo kort op de 3 dat er verwarring kan ontstaan. Hoe krijg ik een pauze tussen de 3 en de 2? Al geprobeerd: - extra regel na pagina 3 - extra spaties na pagina 3 - extra regel met spaties na pagina 3 - tab voor 2. Definities. Bij voorlezen in Word is alles normaal maar in de pdf 'plakt' de tekst tegen elkaar. Wie kan helpen? Bedankt!
  4. Ik heb voor mijn werk / vzw een Excel gemaakt die op een SharePoint staat en die gegevens binnenkrijgt van 2 MS Forms. De gegevens komen op de juiste plaats te staan door een stroom / Power Automate Nu komen ze met een nieuwe vraag: de Excel moet toegankelijk worden gemaakt voor meer mensen MAAR die mogen alleen de gegevens van hun cliënten zien. Nu is er een filter en als je braaf filtert op je eigen naam krijg je alleen je eigen cliënten te zien. Als je niet filtert, krijg je iedereen te zien. Tot nu toe was dit geen probleem want alleen mensen die betrokken waren bij deze cliënten konden in het bestand. Hoe kan ik een filter instellen die er voor zorgt dat als persoon X zich aanmeldt op de SharePoint met zijn emailadres, alleen de gegevens die horen bij deze persoon getoond worden? Bedankt!
  5. Dat had ik ook al gezien maar het is niet vlak vanboven dus kan ik mijn scherm er niet op zetten. Nog suggesties? Weet iemand meer over notetop? Vb: MSI NETTOP WINDBOX DE500-016NE Atom510-3GB-500GB-W7HP
  6. Hallo Ik wil een nieuwe PC kopen (zonder scherm) die weinig plaats inneemt en die liefst onder mijn scherm past. Er moet niets op staan buiten windows 64 bit. Zelf zet ik er dan office op, wat ik meestal gebruik. Ik heb zware excel-bestanden en ik heb er dikwijls meerdere tegelijk open staan. Voor de rest ben ik regelmatig online en heb een externe modem. Ik wil niet zelf assemebleren enz. Ik download niet veel en bewaar vooral foto's. Alleen USB en ev DVD-writer. Vrij basic dus. Budget: 300- 400 euro Wat raden jullie aan? Is een nettop ook mogelijk? Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.