Ga naar inhoud

trubbelhen

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

trubbelhen's prestaties

  1. ik heb dit ondekt,ik weet niet of u er wat aan heeft...Windows Home7 premium 584037001 of 00196-219-433227 alvast bedankt
  2. Ik heb een Acer...verder weet ik het niet ben niet echt technisch..sorry Ik hen er ook al mijn bluetoothn stick in gehad en de cd geinstallerd maar doet niks..
  3. Voor ik google crome had,gewoon exp 7 ...blue tooth zat op mijn laptop toen ik hem vorig jaar kocht,,,heb niks hoeve te instaleren....sorry als ik me niet goed uitdruk..
  4. Bij mijn vorige versie hoefde ik niks te instaleren...werkte gewoon draadloos
  5. Mijn pc hulp heeft google crome geinstaleerd,sindsdien kan ik geen bestanden meer naar mijn pc sturen van mijn mobiel...hij herkent het aparaat ook niet bij apparaten en printers...voorheen nooit geen problemen mee gehad...het blauwe icoontje van blue tooth is ook verdwenen onder in de balk...wat moet ik doen??
  6. Ik heb windows in het engels,en zie geen schrijfbehher staan...sorry blond
  7. Acer Aspire Z5600 All-In-One Het gaat om deze ---------- Post toegevoegd om 13:04 ---------- Vorige post was om 13:02 ---------- Ik weet niet of er ooit een herstelschijf gemaakt is...ik had hem toendertijd ook tweedehands gekocht.en door iemand laten instaleren..
  8. Goedemorgen Hoe maak ik een pc helemaal leeg..ik heb hem nl verkocht,maar wil niet dat er gegevens van mij achter blijven...graag een beetje simpele uitleg,ben nl een vrouw,en niet zo technisch..
  9. Kan dinds vanmorgen niet in windows mail...help...hij geeft deze fout aan....gelieve het antwoord te sturen naar ********* bedankt Voor het account *************** kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. Het verbinding maken met de server is mislukt. Server: 'pop.planet.nl' Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC0E Protocol: POP3 Poort: 110 Beveiligd(SSL): Nee Socket-fout: 10060
  10. Hartelijk Dank....Het is gelukt zoals u hierboven beschreven hebt via de C schijf....heb hem ff opnieuw opgestart,en krijg geen foutmelding meer!!
  11. Ik heb al verschillende keren geprobeerd om Reistry booster te verwijderen bij programmas en onderdelen...maar dan krijg ik de melding...dat het programma niet meer goed werkt,en dat er naar een oplossing word gezocht..ik krijg het met geen mogelijkheid er af!! En CC Cleaner heb ik er al op zitten.. Ik snap het niet van die forumregels..waar moet ik mijn vragen dan posten??? Bedankt
  12. Als ik mijn Laptop opstart krijg ik twee fouten...als ik deze weg klik geeft dit verder geen problemen..maar het hoort toch niet..zie de fouten hier onder.... Kan de opgegeven module niet vinden..Load libray (Pythondll) Failed......eerste fout..Klik ik weg en dan komt de tweede fout.... C\ Program files\ uniblue\ Regeestry Booster\ PVTHON26DLL.......... Ik hoop dat ik het goed hebb geschreven allemaal..kan iemand mij helpen?? Bij voorbaat dank!!
  13. Goedemorgen....Ik heb alles uitgevoerd,zoals u hierboven beschreven hebt kan alleen deze twee niet vinden op mij PC.....del.bat, TDSS-killer ......Even nog een vraagje....naar welke datum moet ik een herstelpunt maken???? Nogmaals Hartelijk Dank!!!!
  14. Oke...Heel Hartelijk Dank.....CCleaner heb ik al op mijn Pc....ik ga dit morgen uitvoeren...ga nu naar bed...ik heb er hoofdpijn van gekregen...maar u hebt mij goed geholpen...nogmaals hartelijk dank hiervoor!!! Slaap Lekker
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.