Ga naar inhoud

Silvia

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Silvia

  1. Hallo, Niemand gerageerd en ik heb zelf ook nog geen oplossing.
  2. Klopt, dat kan inderdaad alleen betaal je dan veel meer. Je bent goedkoper uit met lokale data-kaarten. Weet alleen niet of daar makkelijk aan te komen is en of dat dus goed werkt met Mifi
  3. Ik vraag me nu alleen nog af hoe het zit met het verkrijgen van een data-simkaart in het buitenland. Vraag me nl. af of dat allemaal zo makkelijk gaat.
  4. Hallo, Ben al weer wat verder met informatie inwinnen. Voor zover mijn info nu aanwezig is zou het gaan om een Mifi. Nu nog uitzoeken hoe het werkt en of dit inderdaad een goedkope oplossing is.
  5. Dit is niet wat ik bedoel. Ik heb het over een klein apparaat dat tot 5 andere wifi-apparaten kan bedienen omzo draadloos te kunnen internetten. In dat apparaat stop je dan een pre-paid simkaart uit het land waarin je bent. Iemand een idee?
  6. Hallo, Ik ben in het bezit van een Samsung GT-P7510 tablet met alleen wifi. Nu wil ik in het buitenland internetten en lees het e.e.a over een mobiele wifi moden waarin je een pre-paidkaart uit het land kunt stoppen en zo tegen lokale tarieven kunt internetten. Kan iemand mij uitleggen of en hoe dat werkt?
  7. Hallo, Zojuist inderdaad alles verwijdert en opnieuw op de PC gezet. Schijnt nu te werken. Bedankt voor de reactie.
  8. Hallo, Kan iemand mij verder helpen. Al sinds een aantal jaar gebruik ik Skype probleemloos. Nu is het echter zo dat ik wel door een contactpersoon gebeld kan worden, maar zelf kan ik die persoon niet bellen. Hij maakt dan geen verbinding. Vreemd genoeg geeft Skype ook aan dat die bewuster persoon niet online is, terwijl dat wel zo is. Hoe kan ik dit oplossen. Bedankt alvast voor de reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.