Ga naar inhoud

r8gingbull

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over r8gingbull

  • Verjaardag 11-11-1973

r8gingbull's prestaties

  1. Beste Mensen. ik heb van ziggo alles in een extra! dus mijn snelheid is verhoogd van 50 naar 120! als ik download via newsleecher b.v. dan gaat mijn 120 mb naar 50 na een dag of twee! als ik mijn modem reset dan gaat alles weer normaal!(na een dag of twee weer naar 50) ik vermoed dat het aan mijn router ligt! ik heb een sitecom 300n wireless router met daarop xbox360 en ps3 en naar mijn pc! mijn modem is van arris tm702b. ik wordt een beetje moe van het resetten van mijn modem! weet iemand hier een antwoord op? ik zou je een halve eeuw dankbaar zijn:hmmmm: vrh,jeffrey
  2. het is een COMTIA A+ vraag dus ik ben niet de enige die vindt dat het niet zo 'n goeie vraag is!!!
  3. wat is het verschill tussen een cd-rom en een cd-recordable? A.er is een andere opslag structuur. B.de data wordt op een ander manier opgeslagen. C. er is een andere indeling in tracks D.de schijfjes hebben alleen een andere kleur Weet iemand de juiste antwoord?????:pcguru:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.