Ga naar inhoud

martijn99

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

martijn99's prestaties

  1. Dat ga ik dan binnenkort maar eens doen. ---------- Post toegevoegd om 12:59 ---------- Vorige post was om 12:59 ---------- Nog hartstikke bedankt voor je goede en snelle hulp he Dasle!
  2. Ja die heb ik aangesloten(dat is toch gewoon de voeding?), en de voeding is Cooler Master GX750W ---------- Post toegevoegd om 22:26 ---------- Vorige post was om 22:18 ---------- Als er iets mis is met de videokaart is het geen ramp. Ik heb nog garantie bij 4Launch.
  3. die mogelijkheid heb ik nu niet. wij hebben hier thuis alleen maar laptops. Het vreemde vindt ik dat ik ook geen bios zie als ik mijn grafische kaart erin heb zitten. deze zou je dan toch sowieso meoten zien?
  4. Het was PCI Express, heb er nog niks aan veranderd. moet dat?
  5. ga ik nu doen, heb nu net weer intel (HD) graphics family driver enabled ( die had ik ge disabled vlak voor het beeld uitviel) probeerde toen weer even met mijn videokaart erin maar dat lukte niet. toen ik hem later opstartte zonder videokaart aangesloten kreeg ik deze melding:
  6. http://speccy.piriform.com/results/Gm2KzfA82rWPtK2vMUeVwbH dit is wel zonder mijn grafische kaart (evga GTX 580) omdat als ik die aansluit ik geen beeld meer krijg
  7. raad is... ik startte vanmorgen mijn computer op. gewoon om te proberen, en ik liep eigenlijk al de kamer uit hoor ik ineens biep! van het moederbord, dit was eerst niet zo. ik kreeg geen beeld helaas. toen ik de sterkkertje uit mijn videokaart trok en mijn computer toen opstartte kreeg ik wel beeld. Dit vindt ik heel vreemd want je zou toch zeggen dat je in ieder geval beeld van de bios zou moeten krijgen ook als je videokaart het om een of andere reden niet doet. Het is niet te hopen dat mijn videokaart kapot is, want het was nogal een dure. Weet een van jullie misschien wat het probleem kan zijn? of moet ik ff een nieuw topic aanmaken?
  8. geprobeert, maar helaas er komt weer op de led lampjes A3 te staan en als ik op f12 druk komt er weer Ab.
  9. lijkt me niet dat je risico's loopt aangezien fabrieksinstellingen het altijd zou moeten doen. Ik weet het niet zeker maar ik denk dat hij dan wel al je wachtwoorden en dergelijke vergeet.
  10. Hallo, ik ben een soort van het ene probleem in het andere probleem gerolt. Ik wou na lange tijd weer gaan gamen. maar op een een of andere manier zag hij me video kaart niet. dus ik drivers opnieuw installeren etc. geen resultaat. Ik was er achter gekomen dat de spellen gebruik maakten van de intel graphics family videokaart. vreemd genoeg stond mijn gtx 580 wel in het lijstje bij system information. een standaard videookaart die erop zit. Dus ik zonder erbij na te denken die videokaart disabled. waarna natuurlijk het beeld uitviel, toen dacht ik shit... vervolgens had ik de computer opnieuw opgestart. geen beeld, ook geen bios. Toen wou ik mijn bios resetten. Ik heb zag zo'n cmos clear knop en houdt die een tijdje ingedrukt. toen ik mijn computer weer aandeed gaf mijn moederbord een error op de led lampjes. de error was A3 dat betekent IDE Enable. ff gegoogled en drukte op f12. toen kwam er Ab in de LED lampjes. hier kan ik eigenlijk niks voor vinden. in de manual staat Ab=setup input wait. Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen. Alvast bedankt, Martijn
  11. Het probleem is: hij laad de pagina's niet goed. ik heb een screenshot: en dit is niet enige site waarbij dit gebeurd. ook bij de signup page van lord of the rings online gebeurd dit. en vast nog bij vele meer in de toekomst. 1 ding ben ik al achter: en dat is dat het waarschijnlijk in de instellingen van de router zit. want ik heb die sites op andere computers ook geprobeert en daar lukt het ook niet. ik heb ook al andere browsers geprobeert. geen succes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.