Ga naar inhoud

Rabbithill

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Rabbithill's prestaties

  1. Hallo allen. Wat is een goed brandprogramma voor op de laptop, met windows 7? Waar kan ik deze het beste downloaden? Wie heeft hier ervaring mee? :hmmmm::hmmmm: Vgt Rabbithill
  2. Hallo. Ik heb geprobeerd de resolutie of het beeldscherm aan te passen, maar dit werkt ook niet. Heeft er nog iemand een idee?
  3. Als ik de de film op de laptop bekijk, zonder aan te sluiten op de tv schokt hij niet! We praten over meerdere bestanden. Het beeld schokt aangesloten aan de tv niet, zonder af te spelen.
  4. Hallo allen. Ik heb sinds kort een ASUS laptop k73sv-ty037 aangeschaft. De laptop heeft een: i7 processor, intern gegheugen 6144, kloksnelheid 2000mgh, ram DDR3 sram, nvidia 540 g force, videokaar geheugen 1024 mb. Als ik de laptop verbind met de TV, (samsung led) met een goede Vivanco HDMI kabel, speeld de film wel af maar hij schokt. De film wordt afgespeeld met VLC player. Het ligt lijkt mij toch niet aan de snelheid van de laptop. Hij schokt ook als ik er een VGA kabel aan gooi. Heeft iemand hier enige ervaring mee. Wie helpt mij verder. Vgrt Rabbithill
  5. Ik zit metén naast de router, de afstand is het probleem niet. De router is ook prima (weet ik zeker)
  6. Hallo allen. Ik heb sinds kort een nieuwe route/modem in een van UPC. Gedraad heb ik een download snelheid van 50Mbps. Draadloos geeft hij maar 20 Mbps door. Kan iemand mij vertellen hoe ik het snelheids probeem op mijn laptop kan oplossen, zodat mijn laptop draadloos ook 50 Mbps haalt? Ik heb een Acer 7720Z laptop! Het besturingssysteem is Windows 7 ultimate.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.