Ga naar inhoud

apophis

Lid
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over apophis

  • Verjaardag 30-05-1986

apophis's prestaties

  1. Hallo, ik ben bezig een formulier te maken met tekstvelden in word 2010. Om de opmaak van het formulier te behouden, is het belangrijk dat de tekstvelden een vaste grootte hebben. Dat wil met andere woorden zeggen dat er een maximumgrootte is van de tekst die mensen kunnen invullen. Zoals vaak wordt aangeraden, heb ik daarom de tekstvelden in een tabel van 1x1 gezet. Dit blijkt in de praktijk echter niet te werken. Zelfs als ik een vaste grootte opgeef en het vakje 'formaat automatisch aanpassen aan de inhoud' uit vink, blijft het mogelijk om eindeloos veel tekst in te geven en blijft ook het kadertje steeds groter worden, met alle gevolgen van dien voor de opmaak. Mijn vraag is dus simpel en moeilijk tegelijk: hoe kan ik dit verhelpen, en dus een vaste grootte toekennen aan elk invulveld?
  2. Ok, bedankt, ik heb het kaartje intussen dan maar bij een fotograaf binnen gebracht
  3. Bijkomende info: ik heb mijn sd kaart niet op voorhand geformatteerd, en blijkbaar (zo lees ik op het net) had ik dat wel moeten doen. Is er toch nog een manier waarop ik m'n video's kan redden?
  4. Bedankt voor je reactie. Helaas heb ik deze al geprobeerd: Methode 1: dezelfde foutmelding. Een apparaat dat op het systeem is aangesloten, werkt niet Methode 2: vraagt om te formatteren Methode 3: werkt niet Methode 4: dezelfde foutmelding. Een apparaat dat op het systeem is aangesloten, werkt niet
  5. Hallo, ik ben net terug van een reis, en heb heel wat filmpjes gemaakt met m'n gopro. Nu ik deze probeer op mijn pc te zetten, blijkt dat ik een groot deel van mijn filmpjes niet kan kopiëren naar mijn pc. Steeds krijg ik immers dezelfde foutmelding: "Een apparaat dat op het systeem is aangesloten, werkt niet". Een aantal filmpjes kon ik om een of andere reden wel overzetten, maar dat ging slechts om 7 van de 64gb. De rest zie ik staan via windows verkenner, maar overzetten lukt dus niet. Iemand een suggestie over hoe ik aan deze bestanden aankan?
  6. Ik heb net een all-in-one gevonden, die de kwaliteit van laserjet zou benaderen: Epson Stylus DX4450 | C11C68831
  7. Naar het schijnt zou dit ook een hele degelijke printer zijn: 4Launch Shop Alleen zou ik dus ook graag van deze printer weten hoe zijn tekst-kwaliteit is . Als die met pigmentinkt print, zou dat ook wel eens in orde kunnen zijn...
  8. ja, ik weet dus niet hoe het zit met de huidige kwaliteit van inkjet printers, ik heb er al even geen meer gehad. Bij een vriend van me hebben ze echter een laser, en das is echt topkwaliteit qua teksten (foto's is zwak, maar dat doe ik sowieso toch niet). Wat ik dus belangrijk vind, is 1. kwaliteit van tekst (goede kwaliteit, niet uitlopen (dus 'waterbestendig')). IK hecht vooral belang aan de presentatie van zulke teksten 2. mogelijkheid tot afdrukken kleurenlogo's etc Op zich hoeft het dus idd geen laserprinter te zijn, maar als ik met uitlopende teksten zit of met printers die heel mooi foto's drukken, maar qua tekst vrij zwak zijn, dan geef ik liever iets meer uit aan een laser, snap je? In ieder geval apprecieer ik je mening heel erg, want ik ben er jammer genoeg niet goed genoeg in thuis.
  9. Ik kan bijvoorbeeld ook deze twee combineren: 4Launch Shop 4Launch Shop Lijkt me wel een degelijke combinatie!
  10. pigment en dye zijn beide voor inktjet hoor. Dit is een tekst uit 2004, dus er moeten ondertss waarschijnlijk wel een heel aantal printers zijn met pigmentinkt. De vraag is alleen: wélke. En welke combineren dus pigment en dye, zodat je zowel qua kleur goed zit als qua tekst...
  11. en inkjet met pigmentinkt voor zwart-wit en dye-inkt voor kleur, bestaan die?
  12. Hallo, ik ben nog op zoek naar een goede all-in-one printer. Ik druk vooral zwart-wit af, maar af en toe zitten er ook kleurenelementen in. Ik zou dus toch graag een kleurenprinter hebben. Wanneer ik trouwens tekst afdruk, moet de kwaliteit daarvan wel hoog zijn en bv niet uitlopen als je markeert. Ik dacht daarom aan laserjet, maar die zijn blijkbaar erg duur voor kleurenprinters (zeker all in one). Vandaar heeft men mij pigmentinkt aangeraden voor een inktjet. Kortom, ik zoek een printer die goede kwaliteit van tekst moet kunnen afleveren, maar ook kleur moet aankunnen. Foto's afdrukken doe ik nauwelijks tot niet, dus is van secundair belang.
  13. ja, met mijn grakas zou ik zelfs op mijn 22" scherm toch nog goeie resultaten moeten behalen . Ik heb wel gekozen voor een Logitech MX518 ipv een razer. Kweet niet waarom, maar ze zag er mij wel leuk en handig uit. Ze was bovendien ook iets goedkoper dan de razers, en voor zover ik gelezen heb, is het ook geen slechte muis.
  14. Deze pc mag ik begin volgende week gaan afhalen (na lang wikken en wegen): Processor: Intel Core 2 Duo, Boxed, E8400, Socket 775 Grafische kaart:2x MSI Videokaart PCI-e GeForce 9600GT OC 512MB 2xDVI/HDCP Harde Schijf: 2x Samsung 320GB, 7200RPM, SATA300 16MB in RAID 0 Backup schijf: Samsung SpinPoint F1, 7200RPM, SATAII, 32MB, 750GB Voeding: Cooler Master Real PowerPro Modular 620Watt, Retail Moederbord: MSI P7N SLI Platinum nForce 750i SLI, SATA2 RAID Monitor: Samsung SynchMaster 2232BW, Zwart, 22inch Behuizing: Cooler Master Midi Tower CM 690 ATX No PSU (zwart) DVD Brander: Samsung DVD-/+/RAM SH-S202H 20x/20x/12x Bulk (zwart) DVD lezer: Sony DVD-ROM DDU1615S 16x/48x Bulk (zwart) Casefan: 2x Scythe S-FLEX, 120x120x25mm, Geen LED Geheugen: Corsair 2x2GB DDR2 SDRAM PC6400 CL5.0 Tw.X D Koeler: Arctic Processor Koeler F7-PRO Kaartlezer: Apacer Card Reader AE161 16 in 1 Intern 3,5" USB2.0 (zwart) Toetsenbord: Logitech G15 Muis: Razer Diamontback OS: Windows vista 32 bits Daarmee denk ik toch een leuke pc te hebben samen gesteld. Ik ben vooral benieuwd wat hij grafisch gaat presteren, want heb tot hiertoe altijd standaardpc's gehad en als ik het zo eens bekijk, is het vaak op de graka dat men daar bij bespaart. Ik heb dus nog nooit een degelijke graka gehad, ben echt benieuwd nu!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.