Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Pluck

Lid
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ik heb het toch weer zelf goed gekregen. Met opnieuw het stuurprogamma er te hebben gezet. Hij ziet hem nu op mij Windows laptop en op mijn Mac. ik kan nude bestanden op beide op en afhalen. bedankt voor de reactie.
 2. SSD T5 1G :Goede dag, ik heb gisteren een Samsung SSD T5 1TB gekocht. Ik wilde al mijn bestanden van de windows pc overzetten op Deze SSD om deze te gebruiken als opslag.Nu heb ik waarschijnlijk een fout gemaakt. Ik had de SSD eerst met de Mac verbonden en geïnstalleerd, daarna heb ik hem geinstalleerd op mijn pc, met wachtwoorden en al, tot zo ver ging alles goed dacht ik. Ik heb de bestanden van mijn WindowPC gezet op die nieuwe SSD T5 1TB.Maar nu kan mijn Mac de SSD niet meer vinden. Wat kan ik doen zodat ik de SSD weer kan gebruiken voor mijn Mac? ((misschien is er anders iemand die deze opslagruimte wil overnemen voor een zacht prijsje))
 3. Vanavond loopt hij weer een beetje beter, maar de bug is niet verholpen. Ik zal hem latn nakijken als het weer minder gaat worden. Bedankt voor je reacties.
 4. Hallo Stegisoft, Ja, ik heb hem uitgeprobeerd, en nee hier wordt ik niet vrolijk van het probleem is nu nog veel groter geworden, de computer is nu echt zo traag dat ik hem het liefst het raam uitgooi. Jammer maar ik zal hem wegbrengen naar een computerwinkel, misschien krijgen zij er nog vat op. Maar toch bedankt voor de goede bedoelingen.
 5. Er zijn heel veel tutorials op internet en ook hele goed boeken te koop met verschillende lessen. Als je die gaat doen leer je het heel snel. Maar het is niet makkelijk. je hebt maanden nodig om het je echt eigen te maken. Veel plezier!
 6. Bedankt voor het antwoord, wel raar want mijn man heeft dezelfde versie van explorer en daar stoort het niet. we zitten op een draadloos systeem. Als het niet anders kan ga ik over op Firefox. bedankt!
 7. Hallo PC helpers, Regelmatig houdt mijn Explorer ermee op. Ik krijg dan de melding dat explorer het niet meer doet. Meestal gaat hij dan ook gewoon weer verder als ik opnieuw opstart maar het geeft wel de nodige irritatie bij mij, dus wie weet wat ik daaraan zou kunnen doen. Wie heeft een suggestie of oplossing?
 8. Hallo forumleden, Ik ben bang dat ik mijn vraag op de verkeerde plek stel hiervoor mijn excuses. Ik heb de nieuwste Itunes gedownload (per ongeluk) dat geeft meestal problemen en zo ook nu. Als ik mijn computer nu opstart dan krijg ik steeds de volgende melding. "kan van procedure sqlite3_wal_checkpoint niet vinden in dll_bestand sqlite3.dll." Ik heb gezocht op internet en vond meerdere mensen die dit probleem hebben. Ik kreeg te zien dat je het met kopieren van de bestanden naar de mappen kunt oplossen maar geen van deze onderdelen kon ik op mijn computer vinden. Wie wil mij helpen ik ben niet zo heel bedreven met dit soort zaken. Dus graag een duidelijk instructie als u een oplossing voor mij heeft. Alvast mijn dank.
 9. Hallo Brammo, Ik wil je duizend maal bedanken voor het antwoord op de vraag van Gerlin, ik ben er ook enorm mee geholpen. Scappo!!! Pluck
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.