Ga naar inhoud

Jannes01

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jannes01

  1. Heb contact gehad met Asus, en konden me vertellen dat er geen garantie meer op zat (laptop is 4 jaar oud) Wel kon ik hem opsturen, dit zou €75 euro (onderzoek) kosten), eventuele extra reparatie kosten komen daar nog overheen. Volgens de man aan de telefoon kon het niet komen door verkeerde BIOS software, en was waarschijnlijk heel toevallig op het moment van flashen mijn MOBO overleden. Wanneer dit het geval zal zijn, is mijn laptop denk ik financieel total loss... Lijkt mij sterk dat dit gebeurd is maargoed... heb alle stroom al van de laptop gehad, netstroom, accu en batterij, maar nog geen teken van leven. @Veng de link heb ik weinig meer aan omdat de laptop ook niet wil opstarten naar de BIOS
  2. Hallo, Mijn Laptop lijkt geheel te zijn overleden. Hij reageert nergens meer op, en er branden geen lampjes. Dit is gebeurd na een BIOS update. De update verliep naar mijn mening geheel goed, liep door alle processen en gaf aan het eind aan dat er opnieuw opgestart diende te worden (automatisch) Hierna gebeurde dus niets meer. Naar mijn mening heb ik wel de juiste BIOS versie geupdate, gaat om een ASUS A52F HELP!
  3. Hier krijg ik hetzelfde venster echter, bij draadloos netwerk staat "inschakelen" in de "verborgen stand" deze is dan niet klikbaar.
  4. Heb gister het onscreen toetsenbord nog eens nagezocht in alle verschillende modi, helaas krijg ik toch echt geen Fn toets in beeld. De Bios had ik al reeds ge-update dus had weinig hoop in het resetten hiervan, maar ook geprobeerd, zonder succes. Batterijtje viel er helaas niet uit te halen, wegens gebrek aan een passende schroevendraaier (erg klein) @ ProMind: zou je me kunnen vertellen welke utility je gebruikt voor het in/uitschakelen van je wireless functie? de kans zal wel erg klein zijn dat dit op deze laptop werkt, echter je weet maar nooit! Ben overigens nogsteeds van plan om een systeem herstel uit te voeren danwel, een compleet nieuwe installatie echter, de laptop is momenteel weer bij de eigenaren terug, en heb hem dus momenteel niet tot mijn beschikking, hierdoor ook de late reactie, waarvoor excuus. Ik blijf het overigens vreemd vinden dat het wireless lampje gaat branden zodra je de laptop inschakelt echter wanneer deze de BIOS voorbij is bij het opstarten gaat deze uit! misschien dat het batterijtje dan toch de oplossing is zonder systeemherstel?
  5. Staat allemaal wel goed gewoon nederlands met amerikaanse indeling. Ah ook weer duidelijk geworden waarom ik die rare tekens in beeld kreeg dus.Inmiddels ook mailtje terug gekregen van Medion, en zoals verwacht... Uw garantie is verlopen .... Lijkt geen andere optie dan systeemherstel of schone installatie, hier lijkt mij systeemherstel de meeste kans van slagen. De laptop is overigens niet mijn bezit, en aangezien er nog een aantal persoonlijke dingen op staan, zullen deze maar even elders opgeslagen moeten worden.Op het moment dat ik systeemherstel gedaan heb, zal ik de resultaten nog wel even melden. Mocht iemand nog een ander idee hebben hoor ik het uiteraard nog steeds graag!
  6. Je hebt (in jou geval) inderdaad gelijk,waarvoor exuus, echter krijg ik hem hier niet in beeld, alleen wat rare Chinese tekens??? Kan dit komen doordat je Windows 7 gebruikt en ik vista? Echter de software on screen keyboard met Fn toets welke ik gedownload had, bood ook geen uitkomst Heb al een mailtje gestuurd, echter nog geen antwoord. heb de vraag donderdag verstuurd en er staat dat het circa drie dagen duurt voordat je antwoord krijgt. Dus even afwachten
  7. Had ik reeds geprobeerd, echter net als op de afbeelding, verschijnt ook bij mij geen Fn toets, ook in uitgebreid toetsenbord (met 106 tekens) niet. Ik heb ook al een ander schermtoetsenbord gedownload, waar de Fn toets wel op staat, echter hier kreeg ik het ook niet mee werkend.
  8. Dit zou ik nog kunnen proberen, echter is het wel een jaar geleden dat de WIFI is uitgeschakeld, en raak ik waarschijnlijk een hoop data kwijt. Mocht niets werken dan zit ik te denken aan een verse installatie. Ook een optie, alhoewel ik niet denk dat een Fn toets van een andere laptop compatible is, heb hier al aardig wat over gelezen en vaak is de uitkomst dat dit niet werkt. Ik heb inmiddels een bios update gedaan, in de hoop dat er meer opties verschenen om de WLAN bijvoorbeeld op ENABLED te zetten. helaas ook niet... Driver gedownload, en geinstalleerd. Geen verschil. Er zijn ook een behoorlijk aantal toetsen kapot, voornamelijk aan de linkerkant van het toetsenbord. Voor wat ik gehoord heb is dit een bekende kwaal van medion, de oorzaak kan waarschijnlijk gezocht worden is het dichtslaan van het beeldscherm terwijl deze nog warm is, en door de hitte word het toetsenbord vervolgens onbruikbaar. Vind het vreemd als dit een "redelijk bekend" probleem is van medion, dat er dan niet een "speciaal" programma bestaat, om de WLAN weer in te schakelen. Iedereen; bedankt voor het meedenken naar een oplossing
  9. Probleemoplosser verhelpt het probleem niet, deze geeft alleen het probleem aan "Op deze computer is de verbindingsmogelijkheid voor draadloze netwerken uitgeschakeld" Wanneer je vervolgens op schakel de verbindingsmogelijkheid in klikt, veranderd er niets Dat zou misschien kunnen, ik zal vandaag even rondbellen, maar volgens mij is de Fn toets niet bepaald standaard voor een gewoon toetsenbord. Het MSN nummer is 30007712, maar had van de medion site al de drivers gedownload. Ook in apparaatbeheer de hardware verwijdert en opnieuw geinstalleerd met de nieuwste drivers, zonder resultaat. Op het moment dat ik de laptop opstart, brand het ledje voor WIFI wel, echter zodra hij verder gaat met opstarten (op het moment dat de BIOS gepasseerd is, na een seconde of drie) gaat het ledje uit, in de BIOS kan ik overigens alleen kiezen bij de WLAN verbinding voor DISABLED en LAST STATE, uiteraard staat deze op de laatste ingesteld, maar in beide gevallen is het dus uit, geen erg handige optie.
  10. Hallo, In Apparaatbeheer staat deze wel ingeschakeld. Als ik echter verbinding wil maken met een draadloos netwerk, krijg ik de melding; de voorziening voor draadloos netwerkverkeer is uitgeschakeld.
  11. Hallo, Ik heb het volgende probleem, Ik heb een medion min2300 laptop waarop de WLAN is uitgeschakeld door middel van de toetsencombinatie Fn + F1. Nu wil ik graag de Draadloze netwerkadapter weer inschakelen echter is het probleem dat een groot deel van het toetsenbord het niet meer doet waaronder de Fn knop. Voor alle duidelijkheid, ik gebruik een apart toetsenbord (zonder Fn toets) Nu heb ik al vele oplossingen geprobeerd, zoals vermeld in het genoemde topic hieronder, echter wil het tot op heden niet lukken. Er zou toch wel een andere manier bestaan om de WLAN weer in te schakelen zonder de toetsencombinatie Fn? ps. Er staat Win Vista op M.v.g. Jannes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.