Ga naar inhoud

cleopatra

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

cleopatra's prestaties

  1. Ik vind jullie allemaal zéér behulpzaam,en vriendelijk.......Aan iedereen een hartelijke bedankt!!! cleopatra
  2. dag zot konijntje ! ge hebt veel geduld met mij(oma)......en ik heb je instructies gevolgd tot......Dubbelklik op bestand:hijackthis (.exe staat er niet bij)om programma te starten.....dat doe ik ,ik zie een scherm met:"onbekende uitgave enz..." en dan komt er een lange lijst vr de licenties die ik moet goedkeuren ;maar géén knop"Do a systemscan and save a logfile..... mag ik de voorwaarden goedkeuren,en dan verder zoeken wat er nadien komt? Alé,'k zit al zo ver! ik wacht op je volgende instructies.... Tot straks en ik geef je alvast een lekkere wortel! Cleo ---------- Post toegevoegd om 17:10 ---------- Vorige post was om 16:58 ---------- Bedankt voor je hulp,ik heb alles afgedrukt,en ga het bestuderen,ben blij van bij te leren Cleo ---------- Post toegevoegd om 17:14 ---------- Vorige post was om 17:10 ---------- de laatste regel was bestemd voor CLARKIE en ASUS;ik dank hen allebei voor de tip!Ik zal het zéker lezen! ---------- Post toegevoegd om 17:15 ---------- Vorige post was om 17:14 ---------- dank je asus,ik zal het instuderen,alles is afgedrukt!
  3. Wel,....ik heb geprobeerd en ben totaal in de mist gegaan!eerst wist ik niet wélke Hijjackthis ik moest downloaden,ben overal eens gaan neuzen en heb de versie van"trend micro"gedownload.....(versie2.0.4)maar niets verliep zoals je het zei......geinstalleerd met snelkoppeling naar bureaublad....niet gezien,en alles wat erna moest komen volgens jouw uitleg kwam ook niet,dus toetsen CTRL en A.......en CTRL en V......en C .....heb ik niet gebruikt! Ik sta terug op nul,het spijt me ,maar ik zei het toch dat ik een beginneling ben...... ik heb een scan gemaakt van de pagina op internet,maar heb geen mailadres van jullie TOCH ERG BEDANKT CLEO
  4. ....en ik had reeds een probleem met het opslagen van bewerkte foto's,toen ik nog met xp werkte,maar nu heb in Windows 7 als programma,en het ging goed in het begin ,maar nu weer,ik bewerk en wil het resultaat opslaan en oeps het is weg,de onbewerkte foto staat er terug.......het ligt natuurlijk bij mij ,ik moet nog zo veel leren !!! Ik weet niet of dit er iets mee te maken heeft maar ik krijg meldingen van :fout-0X80010108 'k moet bekennen dat windows 7 moeilijker is voor mij dan XP Alvast bedankt voor jullie goeie raad! cleo;-)
  5. Beste Dasle, gisteren te moe en te laat,om je antwoord uit te voeren,nu heb ik de blz van HijackThis gelezen,en wil je er nog een vraag over stellen.....ik heb een beveiliging "Bullguard" en het gebeurt soms dat ik emails van vrienden niet kan openen....nu las ik dat het gebruik van "HijjackThis" voor mensen die nog onervaren zijn met de PC (en dat ben ik) wel eens verregaande gevolgen kan hebben.Ik zou niet weten wat te doen als er zich nadien een klein probleem zou stellen.... Ik duw nu telkens met een tik op "sluiten" op die vervelende voorwaarden (voor ZOOCK te downloaden) weg.....dus mijn Bullguard heeft er geen vat op......onderaan bij die Zoock voorwaarden zou ik meten tekenen voor akkoord,en dat wil ik niet,dus blijven ze het ganse dagen presenteren op mijn scherm. Dus wat denk je ,kan ik dat aan....? Mijn contract met Bullguard vervalt vandaag,en ik dacht Norton te installeren ,wat denk je? Ik ben je reuze dankbaar voor je hulp cleo
  6. Ik kreeg 1 week geleden een uitnodiging om de Zoocks Messenger te downloaden maar ik ging er niet op in,nu staat die ganse uitleg in fel blauwe tekst de ganse dag op mijn scherm en ik krijg die niet weg op geen enkele manier....het is frustrerend! wie helpt me ? met dank!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.