Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

datissem

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over datissem

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 16-04-1944
 1. Het zit niet zo simpel in mekaar, de extenties zijn allemaal leesbaar, geen probleem, maar de bestanden zijn met office in het verleden geschreven dus word, exel enz..maar ik ben dan later overgestapt naar openoffice en toen waren die perfekt te openen. Ik denk nu dat ik MSoffice terug moet voor den dag halen en dan zien we wel. Bedankt nog voor het advies.
 2. Sorry voor het laattijdig antwoorden, intussen ben ik zover dat de directorys teruggehaald zijn aar de bestanden, buiten de foto's en de audio's, zijn onleebaar, chinees dus. Nu ben ik aan het napluizen hoe ik die kan herstellen.
 3. Oei, met of zonder zweetdruppels, maar als het niet anders kan. Misschien weet iemand een wondermiddel?
 4. Even een woordje uitleg, per vergissing en per ongeluk niet oplettend geweest, maar toch ja geantwoord op de format knop. Na een seconde de vergissing hersteld, maar te laat, ik krijg de partitie d: niet meer open want hij vraagt telkens "de schijf in station d: is niet geformatteerd wilt u de schijf nu formatteren". Alhoewel ik weet dat het formatteren nog niet gestart was geeft hij het station d: als niet geformatteerd aan. Wat nu, ik ben nu op dit moment bezig met Easus partition master maar of dit veel gaat helpen weet ik niet. Ik heb wel een aantal programmas die bestanden kunnen terughalen maar ik opteer voor een simpelere way. Graag Hulp.
 5. Ook allemaal uitgeprobeerd, ik denk niet dat er iets is wat ik overgeslagen heb.
 6. Iemand op de hoogte met scarlet mailbox. Het volgende is en probleem, om een mailprogramma in te stellen doet zich steeds hetzelfde probleem voor, hij ontvangt mail met pop.scarlet.be poort 110, maar smtp poort 25 weigert hij hardnekkig om te verzenden. Nu heb ik al vanalles gelezen op het net dat Vista, het programma dat ik run daar problemen mee heeft, of dat de provider de breedband die poort 25 hanteert niet aanneemt enz.. een heel vat vol. Kan er mij iemand het cijfer van een poort geven die het wel doet, poort 587 heb ik al geprobeerd.
 7. Naam van besturingssysteem Microsoft Windows XP Professional Versie 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 Systeemfabrikant Acer Systeemmodel Aspire 5630 Systeemtype X86-based PC Processor x86 Family 6 Model 15 Stepping 6 GenuineIntel ~1662 Mhz Processor x86 Family 6 Model 15 Stepping 6 GenuineIntel ~1662 Mhz BIOS-versie/datum Acer V3.00, 17/10/2006 Totaal fysiek geheugen 1.024,00 MB Beschikbaar fysiek geheugen 478,50 MB Totaal virtueel geheugen 2,00 GB Beschikbaar virtueel geheugen 1,96 GB Ruimte voor wisselbestand 2,38 GB Dit is het zowat en de computer wordt normaal gebruikt : internet, msofffice, fotobewerking, maar geen spelletjes.
 8. Een vraag over het Ram geheugen van mijn Acer Aspire 5630. De noteboek beschikt over 1 GB ram waarvan er 556 vrij is, overweeg om hem te upgraden naar 2 GB hetgeen het maximum is geloof ik. Vraag is, is het de moeite waard? Mvg.
 9. Het is zo stom als het groot is maar met de tijd vergeet men simpele dingen, direkt uitgetest met de dubbelklik, en het is nog altijd werkzaam, ook bij Word 2007. Bedankt voor de snelle reaktie, het is weeral opgelost.
 10. Misschien beeld ik mij het maar in maar ik dacht dat bij de vroegere Word versies de cursor met een muisklik kon verplaatst worden, nu bij Word 2007 kan het niet of niet meer alleen met Tab en de spatietoests, indien het geen verbeelding is waar en hoe kan ik instellen. Bedankt voor hulp in elk geval. Notebook Acer Aspire 5630
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.