Ga naar inhoud

Getaway07

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Getaway07

  1. Ik heb de vorige er terug ingestoken, maar deze herkent hij ook al niet meer Zou het pci slot niet meer werken dan?
  2. Ik heb al gekeken om de onboard grafische kaart uit te schakelen, daar vind ik echter geen functie van terug Het pci slot zou normaal actief moeten zijn, want het is dezelfde waaruit de oude grafische kaart komt dus dat mag normaal geen probleem geven. Voor de rest vind ik in de bios niet direct iets terug over het grafische gedeelte
  3. Ik heb inderdaad een 500Watt voeding maar normaal voldoet deze voor de HD6950. Ik heb ook al eens het programma GPU-Z laten draaien, en alle gegevens kloppen behalve de naam; Windows voorziet hier de standaard VGA adapter. Daarom dacht ik eerst dat het een driverprobleem was, maar ik heb deze ondertussen al verscheidene malen opnieuw geïnstalleerd maar zonder succes. Hieronder de speccy link http://speccy.piriform.com/results/3D2tYG15eVn7qodBJVTVsSf
  4. Eerst had ik dit niet gedaan, maar nu is alles correct verwijderd en geinstalleerd, maar nog steeds geen verandering..
  5. Mijn pc ( een acer aspire M7811) was niet voorzien van een degelijke grafische kaart naar mijn mening, dus had ik eens uitgekeken naar een nieuwe grafische kaart. Op aanraden van verschillende mensen heb ik me de Club3D HD6950 gekocht. Ik heb dus de grafische kaart geïnstalleerd, aansluitende voeding aangesloten, de oude drivers verwijderd en de nieuwe geïnstalleerd. Het probleem is nu echter dat windows geen nieuwe hardware detecteert en dus overschakelt op de intel standaardadapter. Iemand die me hiermee kan helpen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.