Ga naar inhoud

arieboomsma

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

arieboomsma's prestaties

  1. Dag Ik heb ongeveer een jaar geleden een Dell inspiron n5110 gekocht. Nu was mijn laptop zeer traag en besloot ik m opnieuw op te starten. Toen ik m opstartte gebeurde er echter niet zoveel. Hij geeft nu steeds twee piepjes, herhaaldelijk. Het zou volgens Dell (forum) een probleem kunnen zijn met het RAMgeheugen. Ik heb beide kaartjes eruit gehaald en op beide slots ze geprobeerd, ook enkel. Dat levert niets op. Ik zat er al aan te denken om mijn garantie met een jaar te verlengen, en dan Dell op te bellen. Of kunnen ze dan zien dat het defect voor de garantie plaats heeft gevonden? Mvg
  2. Zo daar ben ik weer. Gelukkig nieuwjaar! Ik heb het geheugen uit het blauwe slot gehaald. Ik ben benieuwd of het probleem is opgelost, het is ook moeilijk achter te komen omdat het zo sporadisch en onregelmatig voorkwam. Maar ik zal het aankijken!
  3. Haha dankje voor je medeleven. Zit even met tentamens, dus na deze week ga ik er weer naar kijken!
  4. Hij ging na installatie een test doen over de harde schijven en volumes, die zijn allen OK. Ik zie 3 slots op 4 plekken, 2 gevuld hebben een zwart latje, en een blauwe. Zeg maar zo ingedeeld: zwart, niets, zwart, blauw.
  5. Ik heb het geïnstalleerd en uit de test kwamen geen bijzonderheden. Ik heb nu een overzicht van alle verschillende schijven, moet je daar nog iets van weten?
  6. Ik kan bij het opstarten voor 2 opties kiezen, BIOS en Boot setup. Bij 1st boot device staat nu Raid: Intel Array (dit heb ik dus weer teruggezet nadat dit CD dvd rom drive was). Dat is het enige wat ik tegenkom wat er op lijkt...
  7. Oke, en die uitslagen van Speccy zeggen dan dus niet zoveel? Drivers zijn allen opnieuw geïnstalleerd en ik zie verder geen vermeldingen in apparaatbeheer.
  8. Ik heb zojuist de boel doorgemeten, en hij geeft 12.22 aan.
  9. Deze molexconnector zit er niet in. Ik heb trouwens ook gekeken of hij in het kastje van de voeding zat, en ook daar niet te vinden...
  10. Ik heb een foto toegevoegd van wat de molexconnector lijkt te zijn. Ik heb inmiddels ook een multimeter aangeschaft (heeft even geduurd..). Welke draden dien ik te meten? Ik heb de connector die je ziet op de afbeelding overigens losgekoppeld van het moederboard. bij voorbaat dank!
  11. Ok. Zou je kort kunnen uitleggen hoe dat precies in zijn werk gaat. Ik heb nog nooit iets doorgemeten. Dien je daarvoor de voeding eruit te halen?
  12. Dankjewel voor je snelle reactie! Dell Precision T1500 Intel core-i7, 6 GB geheugen, 320 GB RAID-1 schijf, Windows 7 Ultimate 64 bit. Is daarmee ook je vraag over de raid array beantwoord? Tag service nr: J002L4J Multimeter heb ik niet... Maar kan ik wel aankomen denk ik.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.