Ga naar inhoud

YamahaRon

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

YamahaRon's prestaties

  1. Voor andere kopers van de nieuwe dot-se serie: ik heb het gewoon geprobeerd en een 4GB DDR3 PC3-10600 module besteld: jammer, die deed het dus niet. De leverancier was zo sportief om me te helpen - een Kingston 2GB module (KVR1333D3S8S9/2G) bleek het prima te doen, de computer is een stuk prettiger om mee te werken nu. Het er in zetten ging nog wat stroef - er zit een 'door' op de onderkant, maar het lukte me niet om die open te maken - een service manual is op het internet voor dit model nog niet voor handen (nb, dit model staat pas sinds deze week op de packard bell website genoemd, ze zijn wat aan de trage kant). Ik kon de module alleen vervangen door het hele main board er uit te halen. Je bent een half uurtje bezig, maar het resultaat is mooi.
  2. Na aankoop van een Packard Bell Dot-SE775 netbook bleek al direct dat het 1GB wat krap is. In diverse artikelen lees ik dat de intel Atom N570 4GB aankan (ipv 2GB voor de N550), en op een geheugen-adviessite kon ik een programmaatje downloaden dat ook een maximum van 4GB aangaf als maximum voor het SJE06-PT moederboardje in de netbook. Echter, in vrijwel alle N570 netbook specificaties en zelfs op de Intel site wordt 2GB als maximum aangegeven. Heeft iemand al eens 4GB geprobeerd ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.