Ga naar inhoud

Steens Tim

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Steens Tim

  1. Hey, Ik heb keiveel films waarvan de naam naamloos is. Bestaat er een programma om de originele naam van mijn filmbestanden terug te vinden. Bij muziek kan dit maar voor films??? Wie kan mij hiermee helpen?
  2. Hey, Ik ben op zoek naar een tweedehands boek "Onderhoud en uitbreiding van uw pc" geschreven door Jean-David Olekhnovitch. Is er iemand die dit boek liggen heeft en het wenst te verkopen? Ik heb het wel als tweehands gevonden op de site www.bol.com, maar is Nederlandse site en ik ben woonachtig in België, en dan kan je de tweedehandsboeken niet kopen via die site. Alvast bedankt.
  3. Sinds geruime tijd is het ons niet meer mogelijk om een bijlage die wij ontvangen in PDF, om die te openen in Acrobat Reader. Daar staat automatisch het Word-icoontje voor en die wordt dan geopend in Word, met als layout het ene chinese teken naast het ander. Hoe kan dit opgelost worden?
  4. Sinds kort kunnen wij in Word 2007 niet meer kiezen voor "Opslaan als...", wanneer we een bepaald document wensen op te slaan. De enige mogelijkheid die we nog hebben is een bestaand document opslaan door op "Opslaan" te klikken, ofwel "Opslaan als webpagina" of iets in die genre. Dit is wel vervelend. Weet iemand hoe men dit terug krijgt zoals het hoort? Het besturingssysteem waaree gewerkt wordt is Windows Vista.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.