Ga naar inhoud

griet

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

griet's prestaties

  1. In bijlage het 1ste bestand: zonder mijn draadloze connectie, het 2de bestand waarbij ik mijn kabel gelegd heb. ipconfig.txt ipconfig2.txt
  2. Dank je wel. Ik heb die router al een tijdje en alvorens de smartphones en de nieuwe laptops er waren had ik ook al problemen met mijn oude laptop. Ik heb niets verplaatst. Het draadloos internet (Dlink) bevindt zich in de living, alsook de laptops en smartphones.
  3. Na een tijdje valt mijn draadloos internet weg. Ik krijg geen connectie meer met internet, terwijl er geen foutmeldingen gegeven worden. Dit is enkel voor mijn 2 laptops en 1 smartphone. Het vreemde is dat ik met mijn andere smartphone wel nog op internet kan surfen. Na een tijdje komt alles weer goed, maar het is toch wel dagelijks dat dit probleem zich voor doet. Kan iemand mij helpen?
  4. Ik heb net mijn pc geformatteerd. Mijn pc blijft enorm traag werken en ik hoor de processor constant bezig. Zou ik met een virus zitten? hoe kan ik dit controleren? Of is dit door slijtage (ongeveer 3 jaar oud) en kan ik me beter een andere pc kopen? Als ik op ctrl+alt+delete druk zie ik geen abnormale dingen. Alvast bedankt voor alle hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.